"Hocamız herkesi tatmin edecek"

Trabzonspor’da sezonun ilk yarısının bitmesiyle beraber gözler tamamen transfere çevrilirken, teknik adam konusu da gündemin ilk sırasında. Başkan Muharrem Usta, kurmaylarıyla birlikte toplantı üzerine toplantı yapıp gelişmeleri değerlendirirken, camiaya

"Hocamız herkesi tatmin edecek"
Trabzonspor’da sezonun ilk yarısının bitmesiyle beraber gözler tamamen transfere çevrilirken, teknik adam konusu da gündemin ilk sırasında. Başkan Muharrem Usta, kurmaylarıyla birlikte toplantı üzerine toplantı yapıp gelişmeleri değerlendirirken, camiaya da mesajlar gönderdi. Yarım sezon için değil, kulübün 50. yılını da kapsayan 2016-2017 sezonu için bir tercih yapacaklarını hatırlatan Bordo-Mavililer’in patronu, o nedenle çok titiz davrandıklarını belirtti.
 
‘Herkesi tatmin edecek’
 
Çok alternatifli ve sıkı bir çalışma yürüttüklerini hatırlatan Usta, “Asıl ve en az onlar seviyesinde adaylarımız var. Panikle hareket etmek istemiyoruz. Camia bizi ve ne demek istediğimizi anladı, o nedenle göreve getirdi. Trabzonspor’un hedeflerine uygun bir tercih yapacağız. Bir gecikme olmayacak, bu konuda bize güvensinler. Şampiyonluk parolasıyla yola çıkacağımız ve asla es geçme lüksümüzün olmadığı 50. yılımızın hocası herkesi tatmin edecek” ifadelerini kullandı.
 
‘İdari-mali-sportif...’
 
Geçtiğimiz günlerde 10 madde altında topladıkları reçeteye de kulübün mecbur olduğunu bir kez daha belirten Trabzonspor Başkanı, “Trabzonspor’un önce durumunu kabullenmeye ihtiyacı var. Ardından bir yapılanma ve yeni bir yol haritası gerekiyor. Bu idari, mali ve sportif olarak böyle. Aksi halde geleceği daha da sıkıntıya girmiş bir Trabzonspor ortaya çıkabilir” mesajlarını gönderdi.
 
Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor