Hırsızlar şimdi korksun Onazi geldi!

Onazi İtalya'da 300 metre koşup hırsızları yakaladı.

Hırsızlar şimdi korksun Onazi geldi!
Lazio'nun forması giyen Ogenyi Onazi'nin Trabzonspor'a transfer olmasıyla birlikte Nijeryalı oyuncunun 2013 yılında yaşadığı sıradışı olay tekrar akıllara geldi.

Yaklaşık üç yıl önce Roma'da kardeşiyle birlikte bir restoranda akşam yemeği yiyen Onazi, yan masalarındaki bir kadının cüzdanını çalan hırsızı yakalamıştı.

Onazi, o dönem yaşadıklarını şöyle anlatmıştı: "Kardeşimle Termini İstasyonu'nun yanında akşam yemeği yiyorduk. Yan masamızda ise birkaç turist oturuyordu. O an etrafımızda şüpheli tavırlar sergileyen genç birisini gördüm. Bir anda turistin cüzdanını masadan kaparak kaçmaya başladı. Ben de hemen peşine düştüm. Ama onu sokağın karşı tarafından takip ettim. Yaklaşık 300 metre koştum. O sırada cüzdanı bir arabanın altına attı. Kovalamaya devam edip onu yakaladım ve restorana geri getirdim. Restoran sahibinden polisi aramasını istedim ve cüzdanı da kadına geri getirdim. Ağladı ve bana teşekkür etti. Sorunun çözüldüğünü gördükten sonra da oradan ayrıldık." 

Ne dersiniz, Onazi Trabzon sokaklarında da asayiş bekçiliğine soyunur mu? Ya da şikecilerin peşine düşer mi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor