Hekimoğlu'nun listesi şekilleniyor

Trabzonspor başkan adayı Celil Hekimoğlu, yönetim kurulu listesini şekillendiriyor. Trabzonspor başkan adayı Celil Hekimoğlu kongre tarihinin açıklanmasından sonra çalışmalarını hızlandırdı. Hekimoğlu dün Bekir Bülbüloğlu ile birlikte Sürmene'de iş adamı

Hekimoğlu'nun listesi şekilleniyor

Trabzonspor başkan adayı Celil Hekimoğlu, yönetim kurulu listesini şekillendiriyor.

Trabzonspor başkan adayı Celil Hekimoğlu kongre tarihinin açıklanmasından sonra çalışmalarını hızlandırdı. Hekimoğlu dün Bekir Bülbüloğlu ile birlikte Sürmene'de iş adamı DMY elektronik yatırımlar yönetim kurulu başkanı Davut Yurttaş ile görüştü. İstanbul'da enerji ve denizcilik sektöründe söz sahibi olan Davut Yurttaş, Hekimoğlu'nun yönetiminde yer alan A takımı isimlerinden biri olacak.

Davut Yurttaş ve başkan adayı Celil Hekimoğlu, Bekir Bülbüloğlu ile birlikte Sürmene'de kahvaltı yaptı. Sürmenespor yönetim kurulu da kahvaltıya eşlik etti. Sürmenespor yönetimi ise Hekimoğlu ve Yurttaş'a destek sözü verip başarılar diledi.

HEKİMOĞLU AMATÖR FUTBOLA VERDİĞİ DESTEKTEN DOLAYI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Trabzonspor başkan adayı Celil Hekimoğlu, amatör futbola verdiği destek nedeniyle ödüllendirildi. Aynı zamanda Hekimoğlu Doğanspon Kulübü Onursal Başkanı olan Celil Hekimoğlu'na ödülü Türkiye Amatör Futbolcular Federasyonu Genel Başkanı Şerif Kunt, Türkiye Amatör Futbolcular Federasyonu Trabzon Dernek Başkanı Salih Aladağ ve Genel Sekreter Hüseyin Balaban tarafından takdim edildi.

Genel başkan Şerif Kunt, Celil Hekimolu'na amatör futbola maddi manevi verdiği destek için teşekkür ederken, federasyon olarak bu şekilde sergilenen emeği hiç bir zaman göz ardı edemeyeceklerini vurguladı.

Celil Hekimoğlu da duyarlılıklarından dolayı Kunt, Aladağ ve Balaban'a teşekkür ederken, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da amatör futbola ve diğer branşlara katkı yapmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Hekimoğlu'nun listesi şekilleniyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler