Hekimoğlu'nun "büyük buluşması"!

Trabzonspor  Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, son seçimli genel kurulun diğer başkan adayları Hakan Kulaçoğlu ve Metin Atasoy ile akşam yemeğinde biraraya geldi.  Yemeğin fotoğrafları Hekimoğlu'na ait sosyal medya hesaplarından "büyük buluşmayı gerçekleştird

Hekimoğlu'nun "büyük buluşması"!

Trabzonspor  Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, son seçimli genel kurulun diğer başkan adayları Hakan Kulaçoğlu ve Metin Atasoy ile akşam yemeğinde biraraya geldi. 

Yemeğin fotoğrafları Hekimoğlu'na ait sosyal medya hesaplarından "büyük buluşmayı gerçekleştirdik" başlığıyla yayınladı. Hekimoğlu, Atasoy ve Kulaçoğlu buluşmasına yönetim kurulu aday listesinde yer alan Hüseyin Örs ile birlikte, eski Trabzonspor Hukuk Kurulu Üyesi Hakan Orhan ve işadamı Salih Bülbüloğlu da katıldı.

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, camiada büyük bir bütünleşme beklentisi olduğuna işaret ederek bu doğrultuda tüm girişimlerini büyük titizlikle sürdürdüğünün altını çizdi.

Hekimoğlu, "Önümüzdeki genel kurulda başkan adaylığını düşünen Sayın Sebahattin Çakıroğlu'nun ardından, son seçimli kongrenin adayları Sayın Hakan Kulaçoğlu ve Sayın Metin Atasoy ile yaptığımız görüşmede düşüncelerimizin aynı yönde buluştuğunu görmek bizleri fazlasıyla memnun etti. Camianın bütünleşmesi konusunda attığımız bu adımların gereken sonucu vereceğine inanıyoruz" diye konuştu.   

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor