Hekimoğlu'ndan yönetime mesaj!

Trabzonspor'un son genel kuruluna başkan adayı olarak katılan Celil Hekimğlu, Çaykur Rizespor maçında yaşanan hakem hataları üzerine tepkisini dile getirdi.  Sosyal medya hesabından sert bir mesaj yayınlayan Hekimoğlu, yönetimin tepki anlamında alacağı he

Hekimoğlu'ndan yönetime mesaj!

Trabzonspor'un son genel kuruluna başkan adayı olarak katılan Celil Hekimğlu, Çaykur Rizespor maçında yaşanan hakem hataları üzerine tepkisini dile getirdi. 

Sosyal medya hesabından sert bir mesaj yayınlayan Hekimoğlu, yönetimin tepki anlamında alacağı her türlü eylem kararının yanında olacaklarını vurguladı. 

Celil Hekimoğlu, "YETER ARTIK!" diye başladığı paylaşımında, "Futbolun elle oynanmayacağını unutan hakemler yüzünden kayıplarımız devam ediyor. Yönetimimizin tepki anlamında alacağı her türlü eylem kararlarında yanlarındayız. Sessiz kalmayacağız" ifadelerini kullandı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor