Hekimoğlu'ndan Usta Açıklaması

Trabzonspor Başkan adaylığını açıklayan ilk isim olan Celil Hekimoğlu, gündemde kendisi ile ilgili yer alan iddialara cevap verdi.   Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili İbrahim Usta ile Trabzonspor'un genel kuruluna yönelik herhangi bir işbirliği gör

Hekimoğlu'ndan Usta Açıklaması
Trabzonspor Başkan adaylığını açıklayan ilk isim olan Celil Hekimoğlu, gündemde kendisi ile ilgili yer alan iddialara cevap verdi.
 
Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili İbrahim Usta ile Trabzonspor'un genel kuruluna yönelik herhangi bir işbirliği görüşmesi yapmadığını vurgulayan Hekimoğlu, "Sayın Usta şu anda TFF'de son derece yetkili konumda önemli bir görev üstlenmektedir. Bu nedenle kendisiyle Trabzonspor Genel Kurulu'na yönelik bir temas içerisinde olunması hem etik kurallar açısından uygun değil hem de doğru bir davranış biçimi değildir. Konuyu bu gerçekliğiyle kamuoyunun bilgisine sunarım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler