Hekimoğlu'ndan şike sözleri!

Trabzonspor'da 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan olağan kongre öncesi başkan adayı Celil Hekimoğlu, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Resmi olarak başkan adaylığını açıklayan ilk isim olan Hekimoğlu, kongreye yönelik ziyaretlerini sürdürüyo

Hekimoğlu'ndan şike sözleri!

Trabzonspor'da 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan olağan kongre öncesi başkan adayı Celil Hekimoğlu, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Resmi olarak başkan adaylığını açıklayan ilk isim olan Hekimoğlu, kongreye yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Tabibler Odası ve MÜSİAD Trabzon Şubeleri'ni ziyaret eden Hekimoğlu, Trabzon'da bulunan Profesyonel Futbol Kulüpleri'nin başkanları ve yöneticileriyle de yemekte buluştu. 

Hekimoğlu, yemekte yaptığı konuşmada, Türkiye'de herkesin Trabzonspor'da bir değişim beklediğini ifade ederek "Yaptığımız çalışmalarda ve görüşmelerde bir değişim beklentisi olduğunu gördük. Hayata geçirmeyi planladığımız projelerimizle birlikte yakalayacağımız sinerjiyle gönülleri yeniden fetheden Trabzonspor'u geri getirmeyi hedefliyoruz.

Camiadaki dargınlıkları ve ayrılıkları bitirmeyi, iç huzuru ve barışı sağlamayı, sağlıklı taraftar profilini kulübe entegre etmek istiyoruz. Kulübe ek kaynak aktarmayı, gelirleri artırmayı, maliyetleri kısmayı, nakit akışı ve finansal sürdürülebilirlik sağlamayı planlıyoruz. Trabzonspor'un bütün fertleriyle sağlıklı iletişim kurup onların görüş ve düşünceleri yönetim sürecine dahil edeceğiz. Kurumsal bütünlüğü güçlendireceğiz" dedi.

"TRABZONSPOR TV PROJESİNİ ÖNEMSİYORUZ"

Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu, Trabzonspor TV Projesi'ni önemsediklerini de belirterek "Trabzonspor'un yıllardan beri medya alanında yaşadığı sıkıntıları hepimiz biliyoruz. Arzu ettiğimiz seviyede medyada yer alamıyoruz. Zaman zaman kulüp olarak kendimizi ifade etmekte zorluklar yaşıyoruz.

Trabzonspor TV ile tüm taraftarlarımıza doğru bilgilerle ulaşarak yeniden Trabzonspor sinerjisi oluşturacağız. Trabzonspor TV'de sadece Trabzonspor ile ilgili yayınlar değil Karadeniz Bölgesi'ndeki tüm il takımlarıyla birlikte bölge takımlarımıza da yer vereceğiz. Takımlarına gönül veren taraftarlarda Trabzonspor TV üzerinde takımlarıyla ilgili bilgiler ulaşacaklar. Anadolu'nun ağabeyi olan Trabzonspor bu manada görevini yapmış olacak" diye konuştu.

sike-003.jpg

"İSTANBUL'DA PİLOT TAKIM KURACAĞIZ"

Celil Hekimoğlu, İstanbul'da pilot takım projesini mutlaka hayata geçireceklerini de kaydederek "Trabzonspor'un altyapı markalaşmasına hizmet edecek bir İstanbul takımını pilot takımımız yapmayı hedefliyoruz. PTT 1. Lig'de takımımız var. 3. Lig'de pilot takım kurarak oyuncuların düzenli olarak oynamasını sağlayacağız. Trabzon'da kurulu bir pilot takımın zaman içerisinde bölge takımlarımızla sıkıntılar yaşadığını hep birlikte gördük. O yüzden bunları ortadan kaldırmak için İstanbul'da pilot takım kurmanın kulüp geleceğine büyük bir katkıda bulunacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

"TRABZONSPOR RUHUNU TEKRAR GERİ GETİRECEĞİZ"

Trabzonspor ruhunu yeniden geri getirmeye hedeflediklerini ve bunun için Trabzonspor'un yeterli donanıma sahip olduğunu vurgulayan Hekimoğlu "Yeter ki taşları zamanında yerine oturtalım ve hamleleri yerinde yapalım. Bunu sağlayacak bilgi ve birikime sahip bir kadro ile göreve talibiz. Taraftarlarımızın vereceği destekle bu enerjiyi yakalayacağız" ifadelerini kullandı.

"ŞİKE MÜCADELESİNDE GERİ ADIM ATMAMIZ SÖZ KONUSU OLAMAZ"

Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu, 3 Temmuz'da başlayan futbolda şike davasında geri adım atmalarının söz konusu olamayacağını da belirterek, "Şike davasında bizim geri adım atmamız söz konusu olamaz. Mevcut yönetimin yaptığı çalışmaları değerlendirip, mücadelemizi sürdüreceğiz. Trabzonspor'un haklı olduğu bu davada bize hiç kimse telkinde bulunması diye bir şey söz konusu olamaz. Yurt içinde ve dışında mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.

"YERLİ HOCADAN YANAYIM"

Kendisine ziyaretlerinde sık sık göreve gelmeleri halinde yeni teknik direktörün kim olacağı sorusu sorulduğunu hatırlatan Hekimoğlu, göreve gelmelere halinde yerli bir teknik adamdan yana tavır koyacaklarını söyledi. Hekimoğlu, şunları söyledi:

"İlk hedefimizde takımı yerli bir teknik adama emanet etmek var. Yabancı bir teknik adamın Trabzon'u ve oyuncuları tanımasının zaman alacağını düşünüyoruz. Geçmişte yabancı hocaların burada yaşadığı sıkıntıları gördük. 'Yerli hocadan yanayız' derken Trabzon'u benimseyecek yabancı hocayla da çalışabiliriz. Şu an takımın başında bulanan Sadi Tekelioğlu hocamızda çok tecrübeli bir isim inşallah başarılı olur."

Öte yandan Trabzon'un Maçka İlçesi takımlarından Galyanspor yönetimi Celil Hekimoğlu'na Galyanspor'a verdiği katkılardan dolayı plaket ve kulüplerinin flamasını verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler