Hekimoğlu'n dan mağlubiyet yorumu

Trabzonspor'un Rabotniçki'ye elenerek Avrupa'ya veda etmesi camiada şok etkisi yaratırken Başkan Adayı Celil Hekimoğlu'ndan anlamlı mesajlar geldi.Kendisine ait sosyal medya hesaplarından seslenen Hekimoğlu, "Rabotnicki'ye elenmemizin ardından herkes gere

Hekimoğlu'n dan mağlubiyet yorumu

Trabzonspor'un Rabotniçki'ye elenerek Avrupa'ya veda etmesi camiada şok etkisi yaratırken Başkan Adayı Celil Hekimoğlu'ndan anlamlı mesajlar geldi.

Kendisine ait sosyal medya hesaplarından seslenen Hekimoğlu, "Rabotnicki'ye elenmemizin ardından herkes gereken sonucu çıkartmalı, hatalardan ders alınmalı,takım lige hazırlanmalıdır" ifadelerini kullandı.

Celil Hekimoğlu; "Zaman suçlu arama zamanı değil, birlik beraberlik zamanıdır! Dün alınan sonuç, Avrupa’nın en büyük takımlarına kök söktürmüş biz Trabzonsporluları çok üzdü. Sahadaki başarısızlık kadar, tribünlerdeki ve camiamızdaki bölünmeyi de konuşmalıyız. Avrupa Ligi’nden elendik fakat ligin başındayız. Hem sportif olarak hem de camia olarak toparlanıp birlik olmalıyız. Trabzonspor camiası, taraftarıyla, futbolcusuyla, yöneticisiyle kenetlenmeli ve asla karamsarlığa kapılmamalıdır. Trabzonspor’un geleceği bizlerde, yani Trabzon’un öz evlatlarındadır. Umutsuzluğa düşmeyin. Başınızı dik tutun. Avni Aker’de zafer şarkıları söyleyeceğimiz günler yakın" görüşlerini seslendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler