Hekimoğlu: TS'nin açıkladığı borç gerçek değil

Trabzonspor 35. Olağan Divan Genel Kurulu bugün Kadir Özcan Tesisleri Nizamett,in Algan salonunda yapıldı.Genel Kurul'un ardından Haber61 TV'ye açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu, "gönül ister ki kalabalık toplantılar olsun ama

Hekimoğlu: TS'nin açıkladığı borç gerçek değil

Trabzonspor 35. Olağan Divan Genel Kurulu bugün Kadir Özcan Tesisleri Nizamett,in Algan salonunda yapıldı.

Genel Kurul'un ardından Haber61 TV'ye açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu, "gönül ister ki kalabalık toplantılar olsun ama bu tavır Trabzonspor’a yakışmıyor. Bu kavga içimizde olmaması lazım. Umarım ileriki yıllarda bunlar düzelir. Bizde çözüm önerilerimiz söyleyeceğiz ama daha seçim süreci başlamadı" dedi.

Kulübün borcu konusunda ise borcun daha fazla olduğunu söyleyen Hekimoğlu, "309 Milyon TL günü geçmiş borçtur. Futbol takımına ödenmesi gereken borçlar var. Alınan cezalar ve diğer borçlar katıldığı zaman takribi 400 milyon TL borç var." şeklinde konuştu.

Adaylık sürecinde ortaya atılan birleşme söylemleri ile ilgili olarak "bizim üzerimizde birleşme olursa kabul edebilirim" diyen hekimoğlu "Biz bu yola baş koyduk. Dönüş yapmak bize yakışmaz. Birleşime karşı değilim. Ama bizim üzerimizde birleşme olursa kabul ederim. Ama diğer türlü kabul edemeyiz. Trabzonspor delegesi devam etmemi istiyor destek veriyor. Sonuna kadar gideceğiz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor