Hekimoğlu: Bu gidişata dur demeliyiz

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, bordo-mavili Kulübün gündeminde yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.    Genel kurula yönelik çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayan Hekimoğlu, "Kulübün yasal takvimi ortada. Tüzüğe göre kasım ayını

Hekimoğlu: Bu gidişata dur demeliyiz
Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, bordo-mavili Kulübün gündeminde yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. 

Genel kurula yönelik çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayan Hekimoğlu, "Kulübün yasal takvimi ortada. Tüzüğe göre kasım ayının yirminci günü ile aralık ayının yirminci günü arasında olağan genel kurul gerçekleşecek. Bu nedenle gönüllü olarak ve kendi irademizle çıktığımız yolda hazırlıklarımızı yapıyor, üyelerimizle bir araya geliyoruz. Bütün gayretimiz daha iyi bir Trabzonspor için" diye konuştu.

"AMACIMIZ KAVGA ÜRETMEK DEĞİL"

"Bunu yaparken gerek mevcut yönetimimizin gerekse de takımımızın dikkatini dağıtacak hamlelerde bulunmaktan kaçınıyoruz" diyen Hekimoğlu, devam eden bir yarış ve icraat dönemi söz konusu olduğunu vurgulayarak, "Elbette yaşananlar karşısında kendi görüşlerimizi paylaşıyoruz ancak bunu sağduyu ve kelimeleri özenle seçerek yapıyoruz. Amacımız kavga üretmek değil, çözümün adresi olmak" ifadelerini kullandı.


"YOLUMUZA SONUNA KADAR DEVAM EDECEĞİMİZDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN"

Adaylık kararı vermeden önce ve sonra eski başkanlarla, yöneticilerle, potansiyel adaylık için ismi geçenlerle görüştüğünü dile getiren Celil Hekimoğlu, "Bugün kongre atmosferinde isimleri adaylık için seslendirilen olan Faruk Özak ve Atay Aktuğ ile eski başkanlarımız da dahil olmak üzere bir çok ileri gelen üyemizle görüşmelerim oldu. Kendilerine öncelikle aday olup olmayacaklarını sordum. Kesinlikle böyle bir düşünceleri olmadığı beyanlarını aldıktan sonra da fikrimi ve kararımı açıkladım. Bugün geldiğimiz nokta onların bize verdiği ışık, güven ve moral sonucudur. Kararlılığımızın altında yatan ana sebep de budur. Çıktığımız yolda camiayı tekrar birleştirerek yolumuza sonuna kadar devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

"BU GİDİŞATA DUR DEMELİYİZ"

Trabzonspor'un Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın önemine de değinen Hekimoğlu, "Çok iyi başladığımız ligde son 3 haftadır kaybediyoruz. Bu gidişata mutlaka dur demeliyiz. O nedenle teknik heyetimize ve futbolcularımıza destek vermeli, takım içerisinde yaşanan kırgınlıkları da sonlandırmalıyız. İyi günde herkes takımın yanında olur, asıl önemlisi zor dönemlerde destek vermektir" görüşünü savundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor