Hayrettin Hacısalihoğlu: “Trabzonspor nasıl yönetiliyor?”

Hayrettin Hacısalihoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Hayrettin Hacısalihoğlu: “Trabzonspor nasıl yönetiliyor?”
Trabzonspor eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, 38. Olağan Divan kurulu Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Hacısalihoğlu şu ifadeleri kullandı;

HAYRETTİN HACISALİHOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"Trabzonspor her ne kadar UEFA yaptırımları tarafından sıkıntı yaşasa da Bu bilgileri camia ile paylaşmak mecburiyetindedir.

Kulübümüzün yeni bir tüzüğe ihtiyaç duyduğu artık uçan kuş tarafından bilinmektedir. Kulübün Yeni bir tüzüğe ihtiyacı olduğu acil bir durumdur. Olağanüstü bir gereklilik olarak yapılması gerekiyor. Sadece tüzükle ilgili bir genel kurula zil ihtiyaç vardır. Tüzük yapılmıyor, yapılmadı. Bizim tüzük dernekler masasına göre ve Trabzonspor’un içinde bulunduğu şartlara göre uygun değildir. Trabzonspor’un tüzüğü ve yasalara göre seçim yapılması gereklidir. Yapılmaya bilir ama Trabzonspor yine mahkeme kapılarına gidecektir.

Geçmişte yapılan ve Trabzonspor’un yüzkarası olan usulsüz üye kayıtları var. Lütfen bunları halledin. Kulübü bu sıkıntıdan kurtarmak elimizde.

Bazı amatör branşlar kapandı bazıları da devam ediyor. Basketbol hentbol takımlarının durumu iyi değil. Bunlarla ilgili düşünceniz nedir.

Bilinmesi gereken bazı konular var. Trabzonspor nasıl yönetiliyor? Sorumluluk kimdedir? Hesap sorulacak olan kimdir? Kimi ibra ediyoruz veya etmiyoruz belli değil. Trabzonspor bugüne kadar Trabzonspor sebgisi ve iyi niyetle yönetilmiştir. Ama bu böyle olmaz. Tekirdağ’dan dosya geliyor, yasal boşluklar kullanılıyor. Bunların yaptırımları olması lazım.

Tanju Gürsu’nun isminin Trabzon’da bir sokağa verilmesi için çalışma yapılmasını rica ediyorum."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor