Haydi Cardozo göster kendini

Galatasaray mücadelesine büyük bir motivasyonla hazırlanan Trabzonspor'un Paraguaylı golcü oyuncusu Oscar Cardozo, "Derbi maçlardaki ilk golümü atmayı amaçlıyorum" dedi. 18 PUAN KAZANDIRDI Bordo mavili takımın bu sezonki gol yükünü çeken Oscar Cardozo, li

Haydi Cardozo göster kendini
Galatasaray mücadelesine büyük bir motivasyonla hazırlanan Trabzonspor'un Paraguaylı golcü oyuncusu Oscar Cardozo, "Derbi maçlardaki ilk golümü atmayı amaçlıyorum" dedi.
 
18 PUAN KAZANDIRDI
 
Bordo mavili takımın bu sezonki gol yükünü çeken Oscar Cardozo, ligde attığı 15 golle gol krallığı yarışını sürdürüyor. Bordo mavili takımın kazandığı 18 puana da direkt etki yaptı. Ligde geride kalan haftalarda 23 maça çıkan Cardozo, bir kez hat-trick yaparken 2 maçta da 2’şer kez fileleri sarstı.
 
TRABZONSPOR GOLLERİYLE ÜST SIRALARA ÇIKTI
 
Deplasmanda 1-1'lik İstanbul Başakşehir, 2-2'lik Balıkesirspor ve takımının 5-1 kazandığı Mersin İdmanyurdu maçlarında 1’er gol atan Paraguaylı golcü, Avni Aker’de ise 4-1 biten Gençlerbirliği’ne 3 gol, 3-2'lik Torku Konyaspor ve yine 3-2'lik Medicana Sivasspor’a 2’şer, takımının 3-1 kazandığı Mersin İdmanyurdu, 4-4 biten Gaziantepspor, 2-1 kazanılan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, 3-2'lik Kardemir Karabükspor galibiyeti ve 2-0 sona eren Akhisar Belediyespor’a 1’er gol kaydetti. Böylece golcü oyuncu, takımının kazandığı puanlarla üst sıralarda yer almasında önemli rol oynadı.
 
CARDOZO ATTI TRABZONSPOR YENİLMEDİ
 
Cardozo’nin gol atmayı başardığı 11 maçta hiç mağlubiyet almayan Trabzonspor, 3 kez berabere kaldı, 8 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Paraguaylı golcü oyuncu, 15 golünün 12’sini Avni Aker’de 3’ünü ise deplasmanlarda attı, arken, görev yaptığı 12 maçta ise gol kaydedemedi.
 
DERBİLERDE GOLÜ YOK
 
Ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan Fenerbahçe maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Cardozo, Türk Telekom Arena’da 3-0 kazandıkları Galatasaray maçında 87 dakika, Konya’da 3-0 kaybedilen Beşiktaş maçında 90 dakika ve Avni Aker’de golsüz biten Fenerbahçe maçında yine 90 dakika sahada kalmasına rağmen gol atma başarısını gösteremedi. 
 
"GOL ATMAK BENİM İÇİN TARİFSİZ BİR DUYGU"
 
Galatasaray maçına özel bir motivasyonla hazırlanan Cardozo, "Gol atmak benim için tarifsiz bir duygu. Gollerimi atarken de Trabzonspor’un başarısına da katkıda bulunmak istiyorum" dedi.
 
SOLUYLA VURUYOR
 
Cardozo, bu sezon ligde attığı 15 golün 5’ini kafayla filelere gönderdi. Paraguaylı golcü, geri kalan 10 golünün tamamını ise sol ayağıyla attı. Cardozo, 3 golü ise penaltıdan kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor