Hayaller Lucescu Gerçekler Hami Mandıralı

Trabzonspor’da son seçimde başkanlığa seçilen Muharrem Usta ve ekibi ilk tartışmalı kararına imza attı. Seçim öncesinde Usta’nın “Büyük ihtimalle seçildikten sonra yola Lucescu ile devam edeceğiz” sözleri sonrasında yola Sadi Tekelioğlu ile devam ettikten

Hayaller Lucescu Gerçekler Hami Mandıralı

Trabzonspor’da son seçimde başkanlığa seçilen Muharrem Usta ve ekibi ilk tartışmalı kararına imza attı.

Seçim öncesinde Usta’nın “Büyük ihtimalle seçildikten sonra yola Lucescu ile devam edeceğiz” sözleri sonrasında yola Sadi Tekelioğlu ile devam ettikten sonra ilk hamlesinin Hami Mandıralı’yı teknik direktörlük görevine getirmesi tartışma konusu oldu.

Hami Mandıralı’nın göreve gelmesini destekleyen taraftarlar olduğu gibi bu durumu eleştirenler de olurken “Lucescu seçim için mi kullanıldı?” ve “ Hayaller Lucescu,gerçekler Mandıralı” gibi yorumlar yapıldı. Bordo mavili taraftarlar Mandıralı'nın futbolcuğuna kimsenin hiçbir şey söyleyemeyeceğini belirtirken teknik direktörlük kariyerinin sorgulanması gerektiğini kaydetti. 

Hatırlanacağı gibi Hami Mandıralı Trabzonspor'da teknik direktör olarak görev yaptığı dönemde iyi bi görüntü sergilese de Antalyaspor'da görev aldığı süre  boyunca büyük eleştiriler alarak görevinden ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler