Hatayoğlu: "Takıma sahip çıkmalıyız"

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, kulüp olarak sıkıntılı bir dönemden geçtikleri dönemde, iç sorunları bir tarafta bırakıp Trabzonspor'a sahip çıkma zorunlulukları olduğunu söyledi.    1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin

Hatayoğlu: "Takıma sahip çıkmalıyız"
1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, kulüp olarak sıkıntılı bir dönemden geçtikleri dönemde, iç sorunları bir tarafta bırakıp Trabzonspor'a sahip çıkma zorunlulukları olduğunu söyledi. 
 
1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzon Sivil Toplum Örgütlerine, odalara, bordo-mavili kulübe hizmet etmiş yöneticilere ve eski başkanlara çağrıda bulundu. Hatayoğlu, Trabzonspor'un saha sonuçları anlamında çok kötü günler geçirdiğini belirterek, "Trabzonspor yönetimi bir enkaz devraldı. 40 üzerinde futbolcu var ama 11 çıkartamıyoruz. Kötü saha sonuçları aldık. Tabi bu kadronun, bu yapının oluşmasında en büyük pay İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimindedir. Muharrem Usta büyük bir iddia ile geldi ve bu süreci biliyorlardı. Şimdiye kadar başarı oldular dersek doğru olmaz. Trabzonspor saha sonuçları anlamında çok kötü günler geçiriyor. Taraftarlar takım ne zaman galip gelecek diye bir beklenti içerisinde. Bir inanç yok. Bu sürçte Trabzonspor camiası, Trabzonspor taraftarı özellikle kendi iç sorunlarımızı bir tarafa bırakıp, Trabzonspor'a sahip çıkma zorunluluğumuz var. Yarın oynanacak Mersin İdman Yurdu maçında büyük bir tribün desteğine Trabzonspor'un kesinlikle ihtiyacı var. Sezon sonuna kadar sonuçlar ne olursa olsun taraftarlar takımlarına destek vermelidir. Bu kaos ortamından kritik dönemden hep beraber çıkarak kendi iç sorunlarımız olan eleştirileri daha sonra yapabiliriz" dedi. 
 
Trabzon'un tüm sivil toplum örgütlerine, odalarına ve Trabzonspor'a geçmişte hizmet etmiş yöneticilerine ve başkanlarına çağrıda bulunan Hatayoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:
 
"Gün bugündür artık takımın sahipsiz olmadığını sizlerde maçlara gelerek ispat edin. Trabzonspor yönetimine de, hocasına ve futbolcusuna da bir motivasyon olsun. Çünkü Trabzonsporluluk duruşuna ihtiyacımız olduğu günlerdeyiz. Artık küsme zamanı değil herkes tribünlere gelsin. Bu kötü dönemde bu kaos ortamından hep beraber kurtulalım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor