Hatayoğlu: "Desteğimi çektim"

Hatayoğlu Pazar Günü yapılacak seçimlerde üç başkan adayının kahvaltıda bir araya geldiklerini gerekçe gösterip Usta lehine verdiği desteği geri çekip bugün İstanbul'a uçacağını kongrede de oy kullanmayacağını söyledi.   Bugün ve yarın gerçekleştirilecek

Hatayoğlu: "Desteğimi çektim"
Hatayoğlu Pazar Günü yapılacak seçimlerde üç başkan adayının kahvaltıda bir araya geldiklerini gerekçe gösterip Usta lehine verdiği desteği geri çekip bugün İstanbul'a uçacağını kongrede de oy kullanmayacağını söyledi.
 
Bugün ve yarın gerçekleştirilecek Trabzonspor kongresi öncesi liste destekçileri ortaya konan manzaradan hoşnut olmadıklarını ifade edip desteklerini çektiklerini söylediler. Daha önce Trabzonspor'a destek sağlamak amacıyla kongrede Muharrem Usta'nın listesini destekleme kararı alan Alaattin Hatayoğlu dün beraberinde Serkan Aydın ile Hakan Batur'la Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında üç başkan adayının sabah kahvaltısında bir araya geldikleri fotoğrafların basında yayımlanmasının  prensipleriyle bağdaşmadığı gerekçesiyle bu desteğinden vazgeçtiğini açıkladı. 
 
TRABZONSPOR'DA FACİA GERÇEKLEŞTİ
 
Hatayoğlu, ''bundan 2.5 yıl önce beş adaylı kongrede İbrahim Hacıosmanoğlu Secilirse  facia olur sözümüz gerçekleşti. Hacıosmanoğlu göreve geldi Trabzonspor facia yaşadı. Fenerbahçe'li Mecnun Odyakmaz transfer kefil oldu Federasyon 
seçimlerinde Demirören desteklendi. Tüm bunların sonucu oluşan tablo şimdi ortadadır. Miting otobüsünün üstüne çıkışı kulübe siyaset bulaştırıldığının kanıtıdır. Trabzonspor'un geçmişten gelen geleneğinde üç büyükler ve basına karşı dik duruşu vardı. Şimdi bu itibarını kaybetti. Çünkü Trabzonspor'u okuma – yazmayı dört yılda öğrenen bir başkan yönetiyor'' dedi.
 
USTA'DAN DESTEĞİMİZİ ÇEKTİK
 
Trabzonspor sevdalısı Hatayoğlu, '' biz kongrede desteğimizi Muharrem Usta'dan yana kullanacaktık.  Artık Usta'yı desteklemiyoruz. Çünkü üç başkanın bir arada kahvaltı yaptıkları resimler basında yer almıştır. Hayat prensibim olarak kötüyü bertaraf etmek için diğer kötüyle birlikte olmam. Gelinen noktada kulübün şahsiyeti itibarsızlaştırılıyor. Bu kahvaltıyla Hacıosmanoğlu, Usta ve Hekimoğlu'na özel günlerde başbakanının makamını kısa süreliğine terkettiği bayram çocuğu muamelesi yapmıştır. Görünen tablo budur'' dedi.Göreve gelecek olan Celil Hekimoğlu yada Muharrem Usta hesap soracaklarını iddi ettikleri Hacıosmanoğlu'nu bu tablodan sonra nasıl hesap soracaklar? Tüm adaylara inacımız kalmamıştır ve kongrede oy kullanmayacağız.Yüzlerce kongre üyesi mevcut adaylara inanmadığı için sandığa gitmeyecektir..
 
TRABZON'U TERKETTİ
 
Ben  prensibim olarak bir kötüyü bertaraf etmek için diğer kötüyle birlikte olmam. 1967 Trabzonsporlular derneği  
delegeleri kimi destekleyeceklerinde hürdürler. Ben akşam İstanbul'a dönüyorum. Yapılacak kongrede de oy kullanmayacağım'' dedi.
            
ŞÜKRÜ KLEYİN'İN VASFI NEDİR?
 
 Hatayoğlu ''Şükrü Güleyin kimdir. Vasfı nedir?Başkan adaylarına sözde bütünlük,barış safsataları ile bir araya getiriyor.
Kısaca Hacıosmanoğlu bir orta oyunu oynuyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor