Hatayoğlu: “çifte standardı kınıyoruz”

Alaattin Hatayoğlu’ndan önemli açıklama…

Hatayoğlu: “çifte standardı kınıyoruz”
1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor'a her alanda yapılan kasıtlı cezalandırılmaları ve çifte standardı kınıyoruz” dedi.

Hatayoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Deplasman yasağının kalkması tüm sporseverler de olduğu gibi bizim için de sevindirici olmuştur. Trabzonspor taraftarı kendine ayrılan statta ki tribünleri gittiği her yerde doldurmaktadır. Lakin ilk Alanya maçında taraftarımıza bir sonra ki maç için yasak gelmiş, ardından Karabük deplasmanına giden taraftarlarımızın passolig kartlarının Galatasaray maçı için bloke edilmiştir. Sebep olarak Mevzu bahis maçta Trabzonspor taraftarına ayrılan kontenjandan fazla bilet satılarak stada girmenin cezasını, meşru zeminde bilet alan taraftarlarımıza kesilmesi büyük haksızlıktır.

Trabzonspor taraftarı haksızca cezalandırılmıştır. Karabük deplasmanında ki taraftarlarımıza Galatasaray maçında tribün yasağı gelmiştir. Lakin Trabzonspor deplasman taraftarı verilen cezalara rağmen Galatasaray-Trabzonspor maçında da kendilerine ayrılan tribünleri tamamen doldurmuş ve takımını desteklemiştir.

Fakat Trabzonspor taraftarının gittiği her deplasman da kendilerine ayrılan tribünleri doldurmaları yine birilerini rahatsız etmiş olacak ki Galatasaray Trabzonspor maçında ise ev sahibi taraftar 40 bin kişi ile koro halinde Trabzonspor'a küfür ederken, bu küfürleri duymayarak Galatasaray taraftarına ceza vermeyenler, aynı maçta 2 bin Trabzonspor taraftarına passolig kartları Beşiktaş maçına bloke edilmiş ve cezalandırılmıştır. 3 deplasman maçına giden taraftarlarımızın, Alanya, Karabük ve Galatasaray maçların da peş peşe cezalandırılmaları ve takımların desteklemelerinin önüne geçilmesi Trabzonspor'a her alanda yapılan kasıtlı cezalandırılmaları, bu çifte standardı kınıyoruz. Her anlamda sadece adalet diyoruz. Unutulmasın ki verdiğiniz bu adaletsiz cezalarla Trabzonspor taraftarını asla yıldıramayacaksınız ve özellikle İstanbul'da oynayacağımız maçlarda bize ayrılan tribünleri dolduracağız.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor