Hamzaoğlu'ndan Trabzonspor açıklaması!

Galatasaray eski Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 10 gün önce Galatasaray'dan ayrılmış bir teknik adam olarak bir süre çalışmayı düşünmediğini söyledi.   Galatasaray eski Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Trabzon'da bulunma nedenine açıklık getirdi. Dave

Hamzaoğlu'ndan Trabzonspor açıklaması!
Galatasaray eski Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 10 gün önce Galatasaray'dan ayrılmış bir teknik adam olarak bir süre çalışmayı düşünmediğini söyledi.
 
Galatasaray eski Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Trabzon'da bulunma nedenine açıklık getirdi. Davet üzerine Beşikdüzüspor'un gecesine katılmak için Trabzon'a geldiğini belirten Hamzaoğlu, "Geldiğimden beri rahatsız bir şekilde oturuyorum. Beşikdüzüspor'un aktivitelerine katılmaya hep gayret ettim. Beşikdüzü'nün şenliklerine ve festivallerine katıldım. Bu akşam da burada olmaktan gururluyum" dedi.
 
Bir şeye açıklık getirmek zorunda olduğunu belirten Hamzaoğlu, "Yarın da Trabzonspor'un kongresi var. Uçaktan indiğimde herkes Trabzonsporla ilgili bir şey mi olacak diye soru sordu. Bugün burada olmaktan çok mutluyum. Trabzonluları çok seviyorum. Bir Galatasaraylı olarak burada olmaktan mutluyum. Yanlış anlaşılmak benim en korktuğum şeydir. Lütfen kimse yanlış anlamasın. Buraya herhangi bir şey için gelmedim. Bu da mümkün değil, çünkü 10 gün önce Galatasaray'dan ayrılan bir Hamza Hamzaoğlu bugün burada transfer için bulunmaz. Bunu açıklıkla söylemek istiyorum. Bir süre de çalışmayı düşünmüyorum. Herkesin kafasında bir soru işareti varsa bunu da net bir şekilde ifade etmiş olayım" diye konuştu.
hamza.jpg
 
Beşikdüzüspor'un gecesine katılan davetlilerde biri, "Hamza hocam Beşikdüzü'nde sizin için ev yaptık" ifadeleri üzerine Hamza Hamzaoğlu, "Beşikdüzü'nda çalışacağım bir gün siz merak etmeyin. İnşallah Trabzonspor birlik ve beraberlik içinde en doğru adayı seçecektir ve o adayın çatısı altında herkes birlik olup tekrar o eski günlerini yaşar. Buna inancım sonsuz" diyerek sözlerini tamamladı.
 
Hamzaoğlu, Beşikdüzüspor'un gecesine katılan Trabzonspor Başkan Adayları Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta'ya da başarı dileklerini iletirken, gecenin anısına kendisine plaket takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler