Hami Mandıralı'nın yüzü güldü!

 Trabzonspor'da ikinci kez göreve gelmesinin ardından 3 resmi maçta mağlubiyet yaşayan teknik direktör Hami Mandıralı'nın, Kayserispor galibiyetiyle yüzü güldü.   Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor'a mağlup olan ardından Akhisar Belediyespor'a hem li

Hami Mandıralı'nın yüzü güldü!
 Trabzonspor'da ikinci kez göreve gelmesinin ardından 3 resmi maçta mağlubiyet yaşayan teknik direktör Hami Mandıralı'nın, Kayserispor galibiyetiyle yüzü güldü.
 
Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor'a mağlup olan ardından Akhisar Belediyespor'a hem lig hem kupada yenilen bordo-mavililer, Mandıralı ile kötü gidişatını sonlandırdı.
Teknik direktör Mandıralı, yaptığı açıklamada, Kayserispor maçıyla moral bulduklarını ve yüzlerinin güldüğünü ifade etti.
 
Çalışmaya devam edeceklerini belirten Mandıralı, "Artık ileriye daha umutla bakıyoruz. Bir moral bulduk ve inşallah devam eder" dedi.
 
Mandıralı, Galatasaray ile hafta sonunda yapacakları maçla ilgili düşüncelerini de açıklayarak, "Galatasaray maçını kazanmaya gideceğiz. Bizim işimiz sadece kazanmayı düşünmek, başka bir şey düşünmüyoruz. Bu tür maçlar taraftarlarımızın biraz olsun kendisini mutlu hissetmesi açısından çok önemli" diye konuştu.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor