Hami Mandıralı'nın Fenerbahçe şanssızlığı

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı Fenerbahçe karşılaşmalarını tamamlayamıyor. Daha önce bordo mavili ekip ile Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’ye karşı galibiyet yüzü göremezken Fenerbahçe ile oynanan iki karşılaşmayı da tamamlayamadı. Spor T

Hami Mandıralı'nın Fenerbahçe şanssızlığı

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı Fenerbahçe karşılaşmalarını tamamlayamıyor.

Daha önce bordo mavili ekip ile Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’ye karşı galibiyet yüzü göremezken Fenerbahçe ile oynanan iki karşılaşmayı da tamamlayamadı.

Spor Toto Süper Ligi'nin 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe müsabakası hakem Bülent Yıldırım'ın tatil etmesinin ardından, akıllara 10 Mart 2014 yılında oynanan olaylı Fenerbahçe maçı geldi. Söz konusu dönemde takımın başında Hami Mandıralı bulunurken, maçta düdük çalan isim ise Bülent Yıldırım'dı. 24 Nisan Pazar günü sahasında şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe'yi konuk eden Trabzonspor, Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde bugüne kadar üç büyükler karşısında galip gelemezken, Fenerbahçe maçlarını ise tamamlayamadı.

Karadeniz ekibinde, 2013-2014 sezonunun 20. haftasında Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın istifasının ardından göreve gelen Hami Mandıralı, söz konusu rakipleri içerisinde ilk olarak Fenerbahçe'ye karşı takımının başında sahaya çıktı. Emenike'nin 23. dakikada attığı golle sarı-lacivertli takımın 1-0 öne geçtiği maçta, ilk yarının uzatma dakikaları oynanırken çıkan olaylar nedeniyle karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım müsabakayı tatil etti ve bordo-mavililer hükmen mağlup oldu. Karadeniz ekibi, daha sonra sahasında konuk ettiği Galatasaray'a da 4-1 gibi farklı sonuçla yenildi.

Kısa süre Trabzonspor'u çalıştıran Sadi Tekelioğlu'nun görevden ayrılmasının ardından bu sezon ligin 18. haftası sonunda ikinci kez takımın başına gelen Mandıralı, bu kez sahasında Beşiktaş'a 2-0, deplasmanda da Galatasaray'a 2-1 yenildi.

OLAYLAR YİNE HAMİ MANDIRALI'YI BULDU

10 Mart 2014'de yaşanan olayların ardından 24 Nisan 2016 yılında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yine benzeri olaylar yaşandı. Takımın başında Hami Mandıralı yer alırken, hakem yine Bülent Yıldırım'dı. Karşılaşma konuk ekip Fenerbahçe'nin 4-0 üstünlüğü ile devam ederken aynı kale arkasının bulunduğu bölgede olaylar patlak verdi. 89. dakikada bir taraftarın çizgi hakemi Volkan Bayaslan'a saldırması sonucu saha karıştı ve hakemler ve futbolcular soyunma odasına koştu. Yaşananların ardından Bülent Yıldırım maçı tatil etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor