Hami Mandıralı Özür diledi

Trabzonspor teknik Direktörü Hami Mandıralı Kayserispor maçı sonrasında önce yayıncı kuruluşa ardından takım otobüsüne giderken gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Hami Mandıralı Özür diledi

Trabzonspor teknik Direktörü Hami Mandıralı Kayserispor maçı sonrasında önce yayıncı kuruluşa ardından takım otobüsüne giderken gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Mandıralı ikinci açıklamasında Ahkisar Belediyespor karşılaşması sonrasında Sadi Tekelioğlu ve Şota Arveladze için söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını söyleyerek özür diledi.

Hami Mandıralı yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada  "Zorlu bir süreçten geçiyoruz. iyi bir maç oldu. İkinci yarı zorlandık ama galibiyet iyi oldu. Oyuncu arkadaşlarımızı kutluyorum. İleriye umutla bakıyoruz. Soruyorlar daha önce çalıştırdığın Trabzonspor mu, yoksabumu diye. Benim için bir tane Trabzonspor var. Oyunculara hem abilik hem hocalık yaptık. keyifli bir maç oldu. Trabzonsporlu oyuncular yürekten oynadıkları zaman her şeyi yapabilir. Biraz zorlandılar. Bunun için çok çalışacağız" İfadelerini kullandı.

Mandıralı daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada "Bütün oyuncularımız kıymetli taraftarlarımızdan rica ediyoruz  bizim oyuncu sayımız bu kadar başka şansımız yok bu oyuncularımızla ligin sonuna kadar gideceğiz. Eleştirileri bir kenara bıraksınlar futbolda 12. Adam çok önemlidir bizi bu manada desteklesinler. 60. dakikaya kadar takımımız iyi oynadı sonra geriye çekilmeler oldu ama bunu biz istemedik. İkinci yarı baskı yedik ama sonuçta kazanmasını bildik. Çok daha iyi çalışıp daha iyi yerlere gelmek istiyoruz" dedi.

Genç teknik adam Akhisar belediyespor maçından sonra söylediği sözlerin sorulması üzerine ise "Bazen söylediklerim net anlaşılmıyor. Herkes üzerine alınıyor  belki o açıklamayı söylememem gerekiyordu. Biz insan olarak hep mazeretlere sığınırız ya bende o anda o ruh halimle öyle bir şey söyledim. Onun için daha önce bizi çalıştıran hocalarımızdan özür diliyorum böyle bir beyanat verdiğim için  ama sıkıntı vardı başla sıkıntılar vardı ben net olarak bunları söylemek istemiyorum Şota hocamızdan Sadi hocamızdan özür diliyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor