Hami Mandıralı noktayı koydu: "Hoca benim"

Bordo-mavili takımın Beşiktaş'a 2-0 yenildiği maçta skor 0-0 devam ederken teknik direktör Hami Mandıralı'nın Cardozo'yu kenara alması geceye damga vurmuştu.   Mersin maçında oyundan alınmasına tepki gösteren Muhammet Demir'den sonra, Cardozo'nun bu tavrı

Hami Mandıralı noktayı koydu: "Hoca benim"
Bordo-mavili takımın Beşiktaş'a 2-0 yenildiği maçta skor 0-0 devam ederken teknik direktör Hami Mandıralı'nın Cardozo'yu kenara alması geceye damga vurmuştu.
 
Mersin maçında oyundan alınmasına tepki gösteren Muhammet Demir'den sonra, Cardozo'nun bu tavrı herkesi şaşırttı. Geldiği günden itibaren sorunsuz bir şekilde antrenmanlarına çıkan ve 90. dakikada dahi oyuna alındığı maçlarda görevini yapmaya çalışan Cardozo'nun bu tepkisi yönetim kurulunun da dikkatini çekti.
 
Paraguaylı forvet tabelada numarasını görünce şaşkına dönmüş ve ellerini iki yana açarak tepki göstermişti. 90 dakikanın ardından ise soyunma odasında Cardozo'nun Mandıralı'ya "Maçtan önce mutlaka kazanmamız gerektiğini, benim de takımın en önemli kozu olduğumu söyledin ama iyi oynarken beni çıkardın. Ben bunu anlamadım" dediği iddia edildi.
 
YÖNETİM ACİLEN TOPLANDI
 
Demir'den sonra Cardozo'nun da kendisine tepki göstermesine kızan Mandıralı'nın da "Bu takımın hocası benim ve kararlarım aynen uygulanacak" dediği vurgulandı. Bu arada Trabzonspor yönetim kurulu maçın ardından Avni Aker Stadı'nda yaklaşık bir saatlik bir toplantı yaptı.
 
Bazı yöneticilerin burada şu an için yapılacak bir teknik adam değişikliğinin uygun olmayacağını belirttiği, "Ama bu maçta en azından beraberlik alınabilirdi" dediği ve Hami ile devam kararı alındığı belirtildi.
 
Ayrıca gelecek sezon oluşturulacak kadro için oyuncu planlamasının şimdiden yapılması kararlaştırıldı. Mevcut 26 kişilik kadrodan gelecek yıl 10-12 ismin kalabileceği öne sürülüyor. (Fotomaç)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor