"Hami Mandıralı, Muhammet Beşir'i yok etti"

Trabzonspor'da bir dönem forma giyen Orhan Kaynak, bordo mavili kulübün son durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.   Karar'a konuşan Kaynak, teknik direktör Hami Mandıralı'ya da sert eleştiriler yöneltti. Bordo mavili takımın son dönemde forvete do

"Hami Mandıralı, Muhammet Beşir'i yok etti"
Trabzonspor'da bir dönem forma giyen Orhan Kaynak, bordo mavili kulübün son durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
 
Karar'a konuşan Kaynak, teknik direktör Hami Mandıralı'ya da sert eleştiriler yöneltti. Bordo mavili takımın son dönemde forvete doğru bir isim alamadığını söyleyen Kaynak, "Cardozo da bir çok golünü penaltıdan kaydetti" dedi.
 
Orta alandan desteksiz kalan santraforların gerekli hamleleri yapacak özellikleri olmaması nedeniyle gol sıkıntısı yaşandığını kaydeden Kaynak, eldeki forvetlerin takımı taşıyacak isimler olmadığını dile getirdi.
 
 Trabzonspor için Leicester City'nin golcüsü Vardy'i örnek gösteren tecrübeli isim " Yapı itibariyle kulübe uygun futbolcular transfer edilmeli illa ki yıldız isim alınacak diye bir şey yok. Vardy'e baktığınızda takımını şampiyonluğa sürüklediğini görebilirsiniz. Taraftar şampiyonluk istiyor. Yıldız oyuncu yerine doğru futbolculara yönelmekte fayda var. 1461'den aldığın futbolcu daha çok katkı yapıyorsa, yıldıza gerek yok.  Örneğin Akakpo kesinlikle kadroda tutulmalı." dedi. 
 
 Teknik direktör Hami Mandıralı'ya yüklenen Orhan Kaynak, bordo mavililerin genç golcüsü Muhammet Beşir'i Mandıralı'nın yok ettiğini savundu." Sadi Tekelioğlu ile doğdu ancak Mandıralı ile bitti hatta öldü" diyen Kaynak, Muhammet'in kendini geliştirmesi maç oynaması gerektiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı " Eğer Muhammet'i oynatmayacaksanız 1461'e gönderin, bu çocuk kaybolmasın. Forvet sıkıntısı varken bile onu oynatmıyor. Moral açısından bitti." 
 
Teknik adam arayışının devam ettiğini söyleyen Kaynak sözlerini şöyle tamamladı ; " Trabzonspor'un başında gelecek sezon yabancı bir hoca olacak. Yeniden Lucescu ile görüşüleceğinden bilgim var. Devre arası transfer döneminde İspanyol Juande Ramos ile görüşme gerçekleştirmişlerdi. Ancak Lucescu için onu beklettile ve tekrar görüşmek istediklerinde Ramos bu kez kabul etmedi. Hami Hoca ile ilk döneminde birlikte çalışıp iyi işler yapmıştık. Onun başarısı olarak gösterilse de bu bir ekip başarısı. İhtiyaç olduğu anda göreve hazırım" 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor