Hami Mandıralı: "Hiç gitmeyecekmiş gibi..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı "Hiç gitmeyecekmiş gibi çalışıyorum" dedi.   Hami Mandıralı, belki işinden daha fazla Trabzonspor ailesine bağlı olduğunu belirterek, “Elbette yazılanları, konuşulanları ve en önemlisi niyetleri çok iyi biliyoru

Hami Mandıralı: "Hiç gitmeyecekmiş gibi..."
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı "Hiç gitmeyecekmiş gibi çalışıyorum" dedi.
 
Hami Mandıralı, belki işinden daha fazla Trabzonspor ailesine bağlı olduğunu belirterek, “Elbette yazılanları, konuşulanları ve en önemlisi niyetleri çok iyi biliyorum. Yüzümüze gülen, benim burada olmam için emek harcadığını söyleyenlerin bile ne niyeti olduğunu duyuyorum. İlk zamanlar çok üzülüyordum, ‘Nasıl olur?’ diyordum. Fakat hayat insana gerçekten de her yeni gün bir başka deneyim kazandırıyor. Şimdi, ‘Allah herkesin gönlüne göre versin’, diyerek geçiyorum. Benim işimi yapmam, ona konsantre olmam lazım. Burası benim ailem. Beni Trabzonsporlu Hami olarak tanıyan bir değil, birçok nesil var. Hiç gitmeyecekmiş gibi çalışıyorum, gerisi benim dışımda işler.”
 
Tüm biletlerin uzağına düşülse de Trabzonspor’un hedefsiz kalmayacağını ifade eden Mandıralı, “Trabzonspor’da gelecek sezon için başkanımız ve ekibi çok büyük hedefler koydu. Orada olmak bile her oyuncuyu heyecanlandırmaya yeter. Ancak orada olmak için bunu istemek, göstermek lazım. Ayrıca 2016 Avrupa Şampiyonası var. Kadromuzdaki yerli-yabancı oyuncular için sadece maçlar değil, idmanlar bile değerli. Bu seviyede hedefsiz kalınamaz.” dedi. (Fanatik)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor