Hami Mandıralı'dan Trabzonspor'a açık kapı

Hami Mandıralı Haber61'e önemli açıklamalarda bulundu.

Hami Mandıralı'dan Trabzonspor'a açık kapı
Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen Bayramlaşma töreninde Trabzonspor eski teknik Direktörü Hami Mandıralı Haber61'e önemli açıklamalarda bulundu.

Mandıralı yaptığı açıklamada "bayramlaşmayı burada vatandaşlarımızla taraftarlarımızla yaşamaya geldim" diyerek, "Trabzonspor ile ilgili gördüğüm henüz yapılan bişey yok. Transfer yok. Eski oyuncularla devam ediliyor. Trabzospor kabuk değiştirmeli. Heyecanlı başarıya aç yürekler bulmalı. Başarıya aç oyuncular bulursanız başarılı olursunuz. İnşallah Trabzonspor'umuz iyi olur. İnşallah Trabzonspor hep iyi olur ve yarışmacı kimliğini devam ettirir" dedi.

ÖZE DÖNÜŞÜ DOĞRU KULLANAMADIK

Öze dönüş çalışmasının çok doğru kullanılmadığını sözlerine ekleyen Mandıralı, "Başarıya aç oyuncular bulunursa tabiki iyi olur. Camiasına formasına aşık çok oyuncu olduğunu düşünüyorum. Bunların bir araya gelmesi lazım. Büyük olmak için sahadada büyük olmak lazım. Trabzonspor'u ayağa kaldıracak tek şey sportif başarıdır. Çok çalışmak lazım. Sportif başarı yoksa konuşmalar hep uçup gidiyor. Ben kendi başıma hiç karar almadım. Başkanımızla konuşarak bir şeyler yaptık. Ben bir tek Özer konusunda sezon sonunda değerlendirilmesini beklerken o da kadro dışı kaldı. Bunlar yönetim kurulu tarafından alınan kararlardır. Eğer oyuncu bu forma için savaşmayacaksa burada kalmamalı. Ben Özer'in sezon soruna kadar kalması yönünde görüş bildirdim ama topalantı sonunda kadro dışı olduğu açıklandı." şeklinde konuştu.

İHTİYAÇ DUYULDUĞUNDA GÖREVE HAZIRIM

Mandıralı ihtiyaç duyulduğunda yine göreve hazır olduğunu belirterek, "Ben buraya geldim risk aldım evet ama ben yara alacaksam Trabzonspor'dan alayım. Benim Trabzonspor'a kırgınlığım olamaz. Kişilerle sıkıntı olabilir ancak bunu da çok uzatmamak lazım. Yine bize ihtiyaç duyulunca yine göreve hazırız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor