"Hami hoca tartışılmamalı"

Trabzonspor’da saha içi ve dışındaki gündemi, yönetimin etkili isimlerinden Basın Sözcüsü Asım Örem değerlendirdi... Teknik direktör adaylarının ortaya atıldığı ortam ve takımın yeni sezon yapılanması hakkında bilgiler veren Bordo-Mavililer’in idarecisi ö

"Hami hoca tartışılmamalı"
Trabzonspor’da saha içi ve dışındaki gündemi, yönetimin etkili isimlerinden Basın Sözcüsü Asım Örem değerlendirdi... Teknik direktör adaylarının ortaya atıldığı ortam ve takımın yeni sezon yapılanması hakkında bilgiler veren Bordo-Mavililer’in idarecisi özetle şu ifadeleri kullandı:
 
"BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR"
 
“Hami hoca takımımızın teknik direktörüdür. Tartışılması doğru değildir. Bundan sonra da Hami hocaya çok iş düşüyor. Güzel futbolun ortaya çıkmasında önemli katkıları olan stresli dönemi de geçtik. Sakat ve cezalı oyuncuların da takıma dönmesiyle artık kalan maçlarımızda bize yakışan futbolu sergilemeliyiz.”
 
"BENCİLLİĞE İZİN YOK"
 
“Sporcularımız, önümüzdeki dönemde şampiyonluğa oynamaya hazırlanan bu takımda ’ben de varım’ demek istiyorlarsa futbollarıyla bize bunu göstermeleri lazım. İçinde bulunduğumuz bu dönemin futbolcular için çok önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Ferdi ve bencil hareketlerin takıma zarar vermesine teknik ekibin müsaade etmeyeceğini de bilmeleri gerekir.”
 
"TEMİZ, AHLAKLI, KÜLTÜRLÜ..."
 
“Salih, çok temiz, ahlaklı ve kültürlü bir sporcumuz. Salih Dursun’un ilk hareketi tamamıyla plansız, programsız gönülden verilmiş tepkiydi, öyle de algılanmalıydı. İkinci hareketinde belki yanlış düşünenlere bir cevap olmuştur. Salih Dursun’un bundan sonra bu hareketleriyle değil sahada ortaya koyduğu futboluyla değerlendirilmesi gerekir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor