Hamdi Aslan: “Trabzonspor yeniden başladı”

Hamdi Aslan Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Hamdi Aslan: “Trabzonspor yeniden başladı”
Trabzonspor eski oyuncusu Hamdi Aslan, Spor Toto Süper Lig’in 10. Haftasında İstanbul’da oynanacak olan Beşiktaş –Trabzonspor maçı öncesi Haber61’e değerlendirmede bulundu.

TRABZONSPOR YENİDEN BAŞLADI

“Yeniden başladı gibi geliyor bana” diyen Hamdi Aslan, “Galatasaray maçından sonraki hem skor hem takımın birlikte kazanma arzusunun yüksek olduğu bir maçtı. Bu sonuç Rizespor karşılaşmasına yansır diye bekliyorduk. Yine çok kırılgan ve değişken bir oyun vardı. Yine soruların çok olduğu bir maç oldu. Zor bir süreç. Yeniden başladı gibi geliyor bana. Bu tür maçların motivasyonu yüksek olacak olduğu için oyuncuların saha içindeki yardımlaşmasının kaybetmeme duygusunun yüksek olacağını bekliyorum. Zor bir karşılaşma olacak. Beşiktaş hem kadro genişliği olarak oynanan oyun farklılığı çeşitliliği olarak ligin bence en önemli takımlarından bir tanesi. Trabzonspor’u bu yılın en zor maçı bekliyor.” dedi.

KANATLARDAN HIZLI HÜCUMLA…

Trabzonspor’un Beşiktaş karşısında kanatlardan etkili olabileceğini belirten Hamdi Aslan, “Genel oyun yapısını Galatasaray maçında olduğu gibi bekliyorum. Daha çok savunmayı düşünen, kenarlardan yapacağı hızlı hücumlarla Trabzonspor’u pozisyon bulabilir. Tabi ki oyun içinde nasıl gelişeceğini beklemek gerekiyor. Çünkü bu tip oyunların başlangıcı çok farklı olabiliyor. Benim en büyük temennin Trabzonspor’un geriye düşmemesi. Geriye düştüğü oyuncu biraz zor toparlıyor. 0-0’lık oyun Trabzonspor oyuncularını biraz daha yüksek motivasyonla oynatır ve sona daha keyifli yaklaşır diye bekliyorum.” İfadelerini kullandı.

AVRUPA’DA DA NASIL OYNAYACAĞINI ARTIK BİLİYOR

Beşiktaş’ın Napoli ile oynadığı karşılaşmayı değerlendiren Aslan, “Beşiktaş Avrupa’da da nasıl oynayacağını artık biliyor. Çok tecrübeli bir oyuncu grubu var. Saha içinde her oyunu oynayabiliyorlar. Rakibin pozisyonuna ve gücüne göre de her oyunu oynayabiliyorlar. Bunu maç öncesi oyuncuların çok doğru yaşadığını düşünüyorum Şenol Hoca ile beraber. Sakatlıkları var. Bu sakatlıklar Beşiktaş’ı hem Avrupa’da hem de bu hafta etkileyeceğini düşünüyorum. Son maçlara bakıldığında Avrupa’da oynadığı maçlarda rakip takımla aynı seviyeye gelen bir takım olduğunu düşünüyorum. Bu Avrupa serüveni ligde de etkiliyor Beşiktaş’ı. Trabzonspor bundan yararlanabilir diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor