"Haklıyız ama tavır yanlış"

Aralık ayında yapılacak olan Trabzonspor kongresi öncesindeki tek başkan adayı durumundaki Celil Hekimoğlu, yaşananları ve başkanın açıklamalarını değerlendirdi.   Trabzonspor’un sezon başından bu yana sistematik bir şekilde hakem hatalarına maruz kaldığı

"Haklıyız ama tavır yanlış"
Aralık ayında yapılacak olan Trabzonspor kongresi öncesindeki tek başkan adayı durumundaki Celil Hekimoğlu, yaşananları ve başkanın açıklamalarını değerlendirdi.
 
Trabzonspor’un sezon başından bu yana sistematik bir şekilde hakem hatalarına maruz kaldığını belirten Hekimoğlu, “Puan kayıpları kadar takımın ve camianın özgüveni, morali de bozuluyor, kayboluyor. Çok kritik kararlar bunlar. Şu anki mücadelemizde, kavgamızda haklıyız ama bunun üslubu yanlış. Bu zamana kadar zaten kavgayla yol almaya çalıştık. Fakat sonuçları ortada. Kavgadan zararlı çıkan hep biz olduk. Uzun zamanın bir patlaması belki ama asla hakemleri statta alıkoymayı makul göremeyiz. Haklı davamızda haksız duruma düşüyoruz. Ayrıca tüm sıkıntının federasyondaki temsilcimize yüklenmesi de doğru değil” açıklamalarını yaptı.
 
FANATİK

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor