Hakem faciası

Galatasaray derbisinde Cüneyt Çakır'ın hışmına uğrayan Trabzonspor, dün de skandal bir penaltı kararı ve ofsayt golle Konyaspor'a 2-1 yenildi. İkinci yarının hemen başında Mustafa Yumlu ile Rangelov'un arasında ikili mücadele sonucunda Rangelov ceza sahas

Hakem faciası

Galatasaray derbisinde Cüneyt Çakır'ın hışmına uğrayan Trabzonspor, dün de skandal bir penaltı kararı ve ofsayt golle Konyaspor'a 2-1 yenildi. İkinci yarının hemen başında Mustafa Yumlu ile Rangelov'un arasında ikili mücadele sonucunda Rangelov ceza sahası çizgisinin hemen önünde Yumlu'nun müdahalesi ile yerde kaldı, hakem Süleyman Abay penaltı noktasını gösterdi. Trabzonsporlu ve taraftarlar pozisyonun ceza sahası dışında olduğunu ve kararın yanlış olduğu yönündeki itirazları sonuçsuz kaldı.

Ardından Mehapenaltıyı gole çevirdi. 70. dakikada Konya'nın ikinci golünü atan Traore, topu ilk aldığında 23 cm ofsayttaydı. Hakemler bunu da görmedi. Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan derbide de Erkan Zengin'in ceza sahası solundan yaptığı orta da Denayer eli ile engellemiş hakem Cüneyt Çakır pozisyona devam kararı vermişti. Bordo- mavililerin en son 1 Kasım 2014'te oynanan ve 1-1 berabere biten Akhisar maçını yöneten Abay, kararlarıyla tepki çekmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor