Hakan Arıkan'da can sıkan iddia!

Trabzonspor’a sportif direktör olarak imzayı atan Süleyman Hurma o toplantıda, Kayserispor’dan öğrencileri, Hakan Arıkan, Alper Uludağ ve Okay Yokuşlu’nun gelecek sezon Bordo-Mavili formayı giyeceğini açıklamıştı.  Okay ve Alper’de sorun olmadığı, ancak H

Hakan Arıkan'da can sıkan iddia!
Trabzonspor’a sportif direktör olarak imzayı atan Süleyman Hurma o toplantıda, Kayserispor’dan öğrencileri, Hakan Arıkan, Alper Uludağ ve Okay Yokuşlu’nun gelecek sezon Bordo-Mavili formayı giyeceğini açıklamıştı. 
 
Okay ve Alper’de sorun olmadığı, ancak Hakan Arıkan’a henüz resmi bir imzanın attırılmadığı Galatasaray’ın devreye girmesiyle ortaya çıktı. Muslera’ya iyi bir yedek arayan Cim Bom’un deneyimli file bekçisinin kapısını çaldığı ve durumu sorduğu, oyuncunun menacerlerinin de, “Biz Trabzonspor’a henüz imza atmadık, görüşebiliriz” yanıtını verdiği bildirildi.
 
Gelişmeleri kaleci Hakan Arıkan da doğruladı. Tatilde bulunan başarılı eldiven, “Henüz bana ulaşmış bir bilgi yok” ifadelerini kullandı. 
 
Hakan Arıkan, kiralık olarak forma giydiği yarım sezonda gösterdiği müthiş performansla takıma çok katkı sağlamış, taraftarın da gönlünü kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler