Hakan Arıkan transferinde şok gerçek

Trabzonspor’da Kayserispor’dan kiralık olarak kadroya dahil edilen ve ardından Bordo-mavililerle anlaşamayıp Hollanda kampını terk eden Hakan Arıkan Transferinin perde arkası ortaya çıktı.Bordo-Mavili takıma devre arasında transfer olan ve oynadığı maçlar

Hakan Arıkan transferinde şok gerçek

Trabzonspor’da Kayserispor’dan kiralık olarak kadroya dahil edilen ve ardından Bordo-mavililerle anlaşamayıp Hollanda kampını terk eden Hakan Arıkan Transferinin perde arkası ortaya çıktı.

Bordo-Mavili takıma devre arasında transfer olan ve oynadığı maçlarda gösterdiği performans ile taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Hakan Arıkan Transferinin perde arkası ortaya çıktı.

Trabzonsporlu yöneticilerin daha önce anlaştıklarını duyurduğu Haber 61 spor servinin anlaşmadıklarını yazdığı haber gerçeği gözler önüne serdi.

Bordo-Mavili kurmayların Kayserispor Kulübüyle anlaştığı oyuncu ile de 750 bin Euro karşılığı anlaştığı başarılı eldivenin maç başı ücret  istemesinin sıkıntı yarattığı için bu transferin gerçekleşmediği belirtildi.

Kayserisporda yıllık 2 Milyon 500 Bin TL kazanacak olan Hakan'ın bordo mavili takımda kalmak adına 750 Bin Euro garanti ücrete evet dediği ancak kampa geldikten sonra yöneticiler tecrübeli eldivene maçbaşı ücreti olan 10 Bin Euro'yu her maç alamayacağını özellikle Avrupa maçlarında maçbaşı ücret verilmeyeceğini ilettiği öğrenildi. Hakan'ın bu teklif üzerine "Beni göndermek için bahane arıyorlar" diyerek kamptan ayrıldığı belirtildi.

 Haber 61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor