Hakan Arıkan ne dedi?

Hakan Arıkan yaptığı kısa açıklamada; "Yönetimle görüştük. Türkiye'de de görüştük, burada da görüştük. Ben yapmam gerekeni yaptım, kampa katıldım. Sözümü tuttum. Buraya kadar geldim. Ama oturduk, konuştuk anlaşamadık. Bundan sonra doğru olan benim burada

Hakan Arıkan ne dedi?

Hakan Arıkan yaptığı kısa açıklamada; "Yönetimle görüştük. Türkiye'de de görüştük, burada da görüştük. Ben yapmam gerekeni yaptım, kampa katıldım. Sözümü tuttum. Buraya kadar geldim. Ama oturduk, konuştuk anlaşamadık. Bundan sonra doğru olan benim burada kalmam değil, Kayserispor'a katılmam. Benim Kayserispor'la sözleşmem var.

Taraftara teşekkür

Trabzonspor camiasına özellikle taraftara bana bu zamana kadar gösterdiği tüm ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra Trabzonspor'a da başarılar diliyorum. Trabzonspor'la yollarımın kesişmesi ve bu formayı giymek benim için büyük bir onurdu."

Trabzon'da 22 maça çıktı

Onur Kıvrak'ın sakatlığı sonrası geçtiğimiz sezonun devre arasında Kayserispor'dan kiralanan Hakan Arıkan, Trabzonspor formasıyla 17'si Spor Toto Süper Lig, 3'ü Ziraat Türkiye Kupası ve 2'si UEFA Avrupa Ligi olmak üzere toplamda 22 resmi maça çıktı. Tecrübeli file bekçisi, bu müsabakalarda kalesinde 26 gol gördü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler