Hakan Arıkan: Karakter fakiri değilim

Trabzonspor'da devre arasında sakatlanarak sezonu kapatan Onur'un yerine takıma kiralık olarak dahil edilen ve gösterdiği başarılı performansla kalmasına kesin gözü ile bakılan Hakan Arıkan, dün yaşanan gelişmenin ardından Bordo mavili ekiple anlaşamayara

Hakan Arıkan: Karakter fakiri değilim

Trabzonspor'da devre arasında sakatlanarak sezonu kapatan Onur'un yerine takıma kiralık olarak dahil edilen ve gösterdiği başarılı performansla kalmasına kesin gözü ile bakılan Hakan Arıkan, dün yaşanan gelişmenin ardından Bordo mavili ekiple anlaşamayarak Hollanda'da yapılan kamptan ayrıldı.

Konu ile iligli olarak bir açıklama yapan Hakan şu ifadelere yer verdi;

"Her futbolcu transferinde iki sonuç vardır: Anlaşmak ve anlaşamamak.

Bunların ikisi de aynı doğallıktadır. Bende Trabzonspor kulübü ile anlaşamayarak kamptan ayrılmış bulunuyorum. Bu durumu tartışma konusu yapmak bu büyük camiaya zaman kaybı sıkıntıdan başka bir şey kazandırmayacağı muhakkaktır.  Bende böyle bir durumun içerisinde kesinlikle olmayacağım.

Özellikle belirtmek istediğim iki nokta var:

Bir tanesi Trabzonspor Kulübünden 1.5 – 2 Milyon Euro transfer ücreti istediğimin kamuoyuna yansıması. Bu konunun gerçeklik payı yoktur, konuyla ilgili ayrıntılar maillerimizde halen durmaktadır. İkinci olarak da başka bir kulüp ile anlaşıp kamptan ayrıldığıma dair basında çıkan haberlerdir.

Beni futbol ailesi içinde tanıyanlar bilir ki; ben bir kulüple kampa gidio oradan başka bir küple anlaşıp kampı terk edecek kadar karakter fakiri değilim.

Şu da göz ardı edilmemeli ki;

İmza atmadığım halde Trabzonspor kampına katılıp yurtdışına gidecek kadar ekmeğini yediğim kulübe bağlıyımdır. Kaldı ki ben halen Kayserispor’un sözleşmeli futbolcusuyum.

Son olarak da beni bu büyük camiaya kazandıran Başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine bana sahip çıkarak kendime olan güvenimin tavan yapmasını sağlayan Trabzon halkına ve taraftarına minnet ve teşekkürlerimi sunarım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor