Hakan Arıkan: En huzurlu tatilim

Devre arasında Kayserispor’dan kiralanan kaleci Hakan Arıkan, gösterdiği performansla büyük beğeni toplamış ve bonservisinin alınmasına karar verilmişti. Kayserispor ile Trabzonspor arasındaki görüşmeler kısa süre önce tamamlandı ve deneyimli eldiven Bord

Hakan Arıkan: En huzurlu tatilim

Devre arasında Kayserispor’dan kiralanan kaleci Hakan Arıkan, gösterdiği performansla büyük beğeni toplamış ve bonservisinin alınmasına karar verilmişti. Kayserispor ile Trabzonspor arasındaki görüşmeler kısa süre önce tamamlandı ve deneyimli eldiven Bordo-Mavili renklere bağlandı.

Bu süreci tatilde izleyen Hakan Arıkan, “Trabzonspor’da kalmanın benim için ne kadar mutluluk verici bir olay olduğunu hep söylemiştim. Tabii ki kulüplerin anlaşması şarttı. Bu sürnecin ardından kulüpler anlaştı ve sorun çözüldü. Şu an en huzurlu tatillerimden birini yapıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler