Hakan Arıkan Dünyada 2. sırada

Kaptan Onur Recep Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından Trabzonspor'a devre arasında gelen Hakan Arıkan, geçen sezonun en fazla kurtarış yapan ikinci kalecisi oldu.Spor istatistiği şirketi Opta’nın 2014-2015 sezonu verilerine göre, Trabzonspor’a devre arasın

Hakan Arıkan Dünyada 2. sırada

Kaptan Onur Recep Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından Trabzonspor'a devre arasında gelen Hakan Arıkan, geçen sezonun en fazla kurtarış yapan ikinci kalecisi oldu.

Spor istatistiği şirketi Opta’nın 2014-2015 sezonu verilerine göre, Trabzonspor’a devre arasında gelen Hakan Arıkan, geçen sezonun en fazla kurtarış yapan ikinci kalecisi oldu. Kalesine en az 100 şut gelen ve en az 10 maç oynayan kaleciler değerlendirildiğinde, Hakan Arıkan sezonun  2. yarısındaki performansıyla göz doldurdu.

Trabzonsporlu file bekçisi, yüzde 81,44’lük şut kurtarış yüzdesiyle Avrupa’da ikinci sırada yer almayı başardı. Alman ekibi B.Mönchengladbach’dan Yann Sommer ise ilk sırayı elde etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler