"Hacıosmanoğlu'nun verdiği zararda en büyük suçlu Bayraktar!"

Amatör, 3.lig, 2.lig ve Süper Lig’de yöneticilik yapmış olan 1461 Trabzon kulübünün isim babası Serkan Kılıç çarpıcı açıklamalar yaptı.EN BÜYÜK SUÇLU BAYRAKTAR!Kılıç, Trabzonspor’un başarısız olması ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Trabzonspor’a verdiği zarar

"Hacıosmanoğlu'nun verdiği zararda en büyük suçlu Bayraktar!"

Amatör, 3.lig, 2.lig ve Süper Lig’de yöneticilik yapmış olan 1461 Trabzon kulübünün isim babası Serkan Kılıç çarpıcı açıklamalar yaptı.

EN BÜYÜK SUÇLU BAYRAKTAR!

Kılıç, Trabzonspor’un başarısız olması ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Trabzonspor’a verdiği zararın en büyük suçlusu olarak AK Parti Trabzon eski milletvekili Erdoğan Bayraktar olduğunu söyledi.

“Hacıosmanoğlu' ve yönetim kurulunun Trabzon’a ve Trabzonspor’a maddi, manevi, söz, duruş ve itibar anlamında vermiş olduğu zararlarda en büyük suçlu Bayraktar ve ekibidir.” İfadelerini kullananan Kılıç Hacıosmanoğlu’nun başkan olmasındaki en büyük etkinin siyasi algı olduğunu belirtti.

Kılıç  “Seçimlerde güçlü aday olan Muharrem Usta'nın listesinde bulunan birkaç isim hariç listeyi yanlış şekillendirmesi, Ak parti'nin listesiymiş gibi lanse edilmesi seçimi kaybetmesine neden oldu. Halbuki liste Ak Partili değildi ancak o yönde lanse edildi. CHP ve MHP’nin seçimlerde ön plana çıkan hatasını  Trabzon teşkilatlarındaki idarecilerde yaparak yeterki AK Parti adayı kazanmasın anlayışıyla bilinmeyen bir kişiye İbrahim Hacıosmanoğlu’na destek vermeleri Trabzonspor tarihinin en büyük başarısızlığında faktör olmuştur.” şeklinde konuştu.

Hacıosmanoğlu döneminde Trabzonspor’un en büyük kayıplarından birinin de kulübün saygınlığına zarar verilmesi olarak gösteren Kılıç “Bu anlamda bir kısım yöneticiler bu hatadan dönerek istifa etmişlerdir. Türkiye Süper Lig’inde yönetim kurulunun yarısı başkanlarının hatalarından dolayı istifa ettiği halde devam eden başka bir kulüp yoktur. Biz Trabzonlular olarak AKP, MHP ve CHP li  her zaman aynı masalarda oturmuş, tartışmış ancak hep beraber Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda karar vermesini bilmişizdir. Aslında hatalı aramamak lazım, hepimiz hatalıyız. İşgalci mantığında Trabzon ve Trabzonspor’un gözyaşlarıyla dalga geçen kişilere karşı nezaketimizi kaldırmalıyız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler