Hacıosmanoğlu’nun arkasındaki güç o mu?

Trabzonspor’da son dönemde yanlış atılan hamlelerin yarattığı krizlerle birlikte en çok konuşulan konu kişilere olan “vefa borcunun” bordo mavili takım üzerinden ödenmesi oldu.İbrahim Hacıosmanoğlu, başkanlığa seçilmesinde kendisine en fazla destek veren

Hacıosmanoğlu’nun arkasındaki güç o mu?

Trabzonspor’da son dönemde yanlış atılan hamlelerin yarattığı krizlerle birlikte en çok konuşulan konu kişilere olan “vefa borcunun” bordo mavili takım üzerinden ödenmesi oldu.

İbrahim Hacıosmanoğlu, başkanlığa seçilmesinde kendisine en fazla destek veren TFF eski yöneticisi  İbrahim Usta’ya vefa borcunu ödemek için TFF yönetimine soktuğu iddiası hala hafızalardayken Av. Fatih Erdöl’ün ani bir kararla PFDK üyeliğine alınması yeni iddiaları gündeme getirdi.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en yakın dostlarından olan özel doktoru eski Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl’ün oğlu olan Av. Fatih Erdöl Trabzonspor’un önerisiyle PFDK asil üyeliğine seçildi.

Vekil Cevdet Erdöl’ün siyasi olarak Trabzonspor başkanı Hacıosmanoğlu’na en büyük desteği verdiği belirtilirken Hacıosmanoğlu’nun siyasilerle görüşmesindeki randevuları da ayarlayan isim olduğu öne sürüldü. Vekil Erdöl’ün avukat oğlu Fatih Erdöl’ün de  bu desteğin karşılığında Hacıosmanoğlu tarafından PFDK üyeliğiyle onurlandırıldığı iddia edildi

Bilindiği gibi daha önce Hacıosmanoğlu eski bakan Erdoğan Bayraktar’ın desteğini arkasına almıştı, şimdilerde ise en fazla desteği Trabzon eski milletvekili vekil Cevdet Erdöl’den aldığı kulislerde konuşuluyor.

Öte yandan Trabzonspor’un kongre sürecinin uzatılmasında başrolü oynayanlardan Av.Fuat Göktaş’ın da Tahkim Kurulu üyesi yapılması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor