Hacıosmanoğlu'nu topa tuttular

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun olaylı geçen Gaziantepspor maçının ardından bir televizyon kanalının canlı yayınında söylediği "Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez" söz

Hacıosmanoğlu'nu topa tuttular

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun olaylı geçen Gaziantepspor maçının ardından bir televizyon kanalının canlı yayınında söylediği "Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez" sözleri de büyük tepki topladı.

Ağaç kesilmesin diye dozerin geçeceği güzergahın önüne elinde sopasıyla oturan Havva Ana'nın fotoğrafı da Hacıosmanoğlu'nu protesto için paylaşım rekorları kırdı..

İşte tepkilerden bazıları:

Rabia Arzu Yeğin: Kadın gibi yaşamayacağız diyen İbrahim Hacıosmanoğlu, sen de bir kadının eserisin çıkıp bi' özür dile istersen , ne dersin?

Nüjiyan: Nesi varmış kadınların! Sunun yaptığı ayrıma bak! Sen zaten bi' kadın gibi onurlu yaşayamazsın! Ayıp ya ayıp

Alperen Sezin: Adam gibi ölmek tamamda kadın gibi yaşamayacağız ne demek

Semabbas: Emin ol hiçbir kadın da senin gibi yaşamak istemez.

00123 001122: "Adamın" zıttı "kadın" değildir. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın. Kadına hakaret söylemini kınıyorum.

Günbatımı Çıkmazı: İbrahim Hacıosmanoğlu, "Kadın gibi yaşamayacağız" diyerek annesini bile aşağılamış.

Favci: İbrahim Hacıosmanoğlu, bizi kadın gibi yaşatmaya kimsenin gücü yetmez demiş, kadın gibi yaşamaktan ne anlıyorsa zavallı..

FenerbahCHE: İbrahim Hacıosmanoğlu! Keşke kadınlar kadar cesur ve yürekli olabilsen! Kelimeleri nohut beyninde tart ve öyle konuş!

Seray Karakaş: 'Sevgili' İbrahim Hacıosmanoğlu adam gibi yaşamış, kadın gibi değil. Keşke kadın gibi yaşasaymış da azcık onurlu olsaymış…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler