Hacıosmanoğlu'ndan adaylıktan çekilme şartı!

Trabzonspor'da hafta sonu yapılacak kongre öncesinde başkan adayları listelerini tanıtmaya ve projelerini anlatmaya devam ediyor.   İbrahim Hacıosmanoğlu seçim öncesinde yaptığı aday tanıtım toplantısında ilginç bir iddia da bulundu. Hacıosmanoğlu adaylık

Hacıosmanoğlu'ndan adaylıktan çekilme şartı!
Trabzonspor'da hafta sonu yapılacak kongre öncesinde başkan adayları listelerini tanıtmaya ve projelerini anlatmaya devam ediyor.
 
İbrahim Hacıosmanoğlu seçim öncesinde yaptığı aday tanıtım toplantısında ilginç bir iddia da bulundu. Hacıosmanoğlu adaylıktan çekilmek için şartını açıkladı. 
 
Hacıosmanoğlu diğer başkan adaylarının 50 Milyon TL bulup Trabzonspor adına bankaya yatırması halinde adaylıktan çekileceğini söyledi. Hacıosmanoğlu " Eğer bunu apacak olan olursa o başkan adayı adına adaylıktan çekilerek başkan seçilene kadar da ona yardımcı olurum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor