Hacıosmanoğlu'na Yanal engeli

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ayrıca teknik direktör Ersun Yanal'la bir araya gelerek, prim belirlemesini istedi.Fakat ilk yarıda 3-0 kazanılan Galatasaray maçından önce olduğu gibi Yanal'ın, Trabzon'da oynanacak maç için de özel bir prim is

Hacıosmanoğlu'na Yanal engeli

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ayrıca teknik direktör Ersun Yanal'la bir araya gelerek, prim belirlemesini istedi.

Fakat ilk yarıda 3-0 kazanılan Galatasaray maçından önce olduğu gibi Yanal'ın, Trabzon'da oynanacak maç için de özel bir prim istemediği bildirildi.

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu alınan kötü sonuçların arından, "bundan sonra prim yok. Avrupa Kupaları'na gidince o zaman bakarız" demişti. Fakat Başkanın bu fikrini Galatasaray maçı için geri almasına Ersun Yanal'ın engel olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler