Hacıosmanoğlu'dan Muharrem Usta'ya kaynak önerisi

Trabzonspor Eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Divan Kurulu Toplantısında açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğluşu ifadeleri kullandı; "Biz şunu söyledik. 'Seçilen yönetimleri rahat bırakalım. Yapabiliyorsalar tebrik edelim yapmazlarsa eleştirelim' Kim Trab

Hacıosmanoğlu'dan Muharrem Usta'ya kaynak önerisi

Trabzonspor Eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Divan Kurulu Toplantısında açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğluşu ifadeleri kullandı;

"Biz şunu söyledik. 'Seçilen yönetimleri rahat bırakalım. Yapabiliyorsalar tebrik edelim yapmazlarsa eleştirelim' Kim Trabzonspor'un bir lirasını yediyde namuzsuz şerefsiz ıonursuzdur. Bir lirasını yiyenden hesap sormayan namussuz şerefsiz onursuzdur. 

Bu şehir sizi seçti. Siz yaptığınız seçim propagandası ile borcu kapatırsınız. Lucescu dediniz. Benim ofisime geldi. Ersun Hocayı almadan önce 5 saat görüştüm. İnsanların bana gösterdiği tepki yüzünden buraya geldim bilgi vermeye. Başkanı geçmiş olsun demek için aradım benim telefonuma bakmıyor, geri de dönmüyor. Burada art niyet var. Trabzonspor'a başkan oluyorsanız paranız varsa vereceksiniz. Ben bıraktı kaçtı gitti demesinler diye aday oldum. Seçimi kazanmak istemediğimi bütün çalışma arkadaşlarım biliyor. Bankadaki bütün nakit paramın yüze 80'ini oyunculara verdim serbest kalmasınlar diye. 

Önder bey güzel bilgiler verdi. Biz aldığımızda da kulüp daha zor durumdaydı. Galatasaray bize şimdi verilen süreyi Galatasaray'a vermişti. Gereğini yapmadıkları için ceza aldılar. Size yardımcı olacağım. Sermaye artırımı yapın Trabzonspor'un kasasına 50 milyon TL koyabilirsiniz. Kaynak gösterdim. Kartal'daki proje için gece gündüz çalıştık. Trabzonspor'u kamuoyunda battı gitti, geliri yok gibi göstermek doğru değildir. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor