Hacıosmanoğlu Yönetim kurulu listesini tanıttı

05-06 Aralık tarihlerinde yapılacak olan Trabzonspor Olağan Genel Kongresinde tekrar Başkan adayı olan İbrahim Hacıosmanoğlu 19 Mayıs Spor salonunda yönetim kurulu listesini basına tanıttı. Hacıosmanoğlu yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; "Namusumuz

Hacıosmanoğlu Yönetim kurulu listesini tanıttı

05-06 Aralık tarihlerinde yapılacak olan Trabzonspor Olağan Genel Kongresinde tekrar Başkan adayı olan İbrahim Hacıosmanoğlu 19 Mayıs Spor salonunda yönetim kurulu listesini basına tanıttı.

Hacıosmanoğlu yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı;

"Namusumuza nasıl sadakat ile bağlıysak Trabzonspor sevdalılarına da aynı sadakatle bağlıyız. Böyle bir kutsal görevi bize veren Trabzonspor sevdalılarının sorumluluğu üzerine çökmüştü. Seçildiğimiz günden itibaren hem değişimi hem de sportif başarıyı yakalamak için var gücümüzle çalıştık. Zor şartlarda göreve başlamıştık. Allah nasip etti. Bu sorumluluğun altından kalktık. Altyapı hamlesini başlattık ne yazık ki al yapı oyuncuları ile beklediğimiz şekilde çalışamayacağımızı söylediler. Bizde rotamızı değiştirdik. Biz hiç başarılıyız demedik. Trabzonspor tarihinde ilk defa UEFA Avrupa liginde gruplardan çıktı. Zorluklarımız vardı. Zorlukları aşmak için uğraştık. Burada başkan olduktan sonra bir süreç yaşandı beklide biz başkan olduğumuz için oldu. Sürenin uzatılmasını biz istemedik. Divan kurulu öneriyi getirdi. Böyle olmasına rağmen kulübü mahkeme kapılarına taşıyarak son aylarda kulübü çalışamaz hale getirdiler.

ajo1-omtxu_vs2vwwpn5pnm9hhb60ye9pk7iekntsdsh.jpg

Hem Sportif manada hem ekonomik manada çökmüş bir Trabzonspor’u ne yapacaksınız. Bırakın rahat çalışalım aralıkta kongreye gidelim delege kimi seçerse o devam etsin. Hacıosmanoğlu gitsin diye bu duruma sokmanın manası ne?

Sustuk neden sustunuz, sizi susturanlar mı var dediler. Konuştuk kavga işle bir yere varamazsınız dediler. Sisteme karşı bize uğrattıkları haksızlığın karşılığını alması gerekenler hukuk karşısında alacak. Mevcut federasyona arkadaşlarımızı koyduk. Şampiyonluğa giderken engellemesinler diye. Bu kararlar kolay kararlar değildir. Şahsınızı düşünüyorsanız kolay verirsiniz ama Trabzonspor’u düşünüyorsanız kolay veremezsiniz. " 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler