Hacıosmanoğlu yine çelişkide

Geleneksel olarak her bayramda Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya gelen Trabzonspor camiasının bayramlaşması yine sönük geçti, camiada yaşanan bölünmeler bayramlaşmaya da yansıdı. Bayramlaşma buluşmasının en dikkat çekeni ise Trabzonspor Başkanı İb

Hacıosmanoğlu yine çelişkide

Geleneksel olarak her bayramda Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya gelen Trabzonspor camiasının bayramlaşması yine sönük geçti, camiada yaşanan bölünmeler bayramlaşmaya da yansıdı.

Bayramlaşma buluşmasının en dikkat çekeni ise Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve bir çok yöneticinin katılmaması oldu.  Benzer tablo Ramazan Bayramı’nda da yaşanmış ve tepkilere neden olmuştu. Bu bayramda ise yönetimden sadece Köksal Güney, Ali Uzunay, Engin Hacısalihoğlu ve Ömer Demir,Sportif direktör Süleyman Hurma teknik direktör Şotta Arvaledze ve futbolcular katıldı.

SİYASİLER BÜROKRATLAR VE ESKİ YÖNETİCİLER KATILMADI

Trabzonspor'un bu gün yapılan Bayramlaş töreni son derece sönük geçti Bordo mavili ekibin bayramlaşma törenine Siyasiler,Bürokratlar  STK Lar ve eski yöneticiler ilgi göstermedi. Bayramlaşma törenine cuma namazından sonra gelen Akparti Trabzon milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ve Akparti Trabzçon il başkanı Haydar Revi törenin erken bitmesi nedeniyle törene katılamadılar. İkili bayramlaşma törenin yapıldığı alana geldiğinde tören dağılmıştı

Bayramlaşmadan fotoğraflar için tıklayın

Başkan Hacıosmanoğlu’nun camiaya bu denli uzak durmasına bir anlam verilemezken yine kendisinin bir önceki yönetimi eleştirirken  kullandığı “Bayramlaşmaya bile gitmiyorlar” sözleri akıllara geldi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor