Hacıosmanoğlu yeniden aday oluyor!

Trabzonspor'da aralık ayında yapılacak genel kurul öncesi seçim rüzgarları esiyor. Herkes İbrahim Hacıosmanoğlu'nun aday olup olmayacağını merak ediliyordu. Hacıosmanoğlu Fotomaç'a yaptığı açıklamada  "Aday olacağım. Bunu da haftaya açıklayacağım" ifadele

Hacıosmanoğlu yeniden aday oluyor!
Trabzonspor'da aralık ayında yapılacak genel kurul öncesi seçim rüzgarları esiyor. Herkes İbrahim Hacıosmanoğlu'nun aday olup olmayacağını merak ediliyordu. Hacıosmanoğlu Fotomaç'a yaptığı açıklamada  "Aday olacağım. Bunu da haftaya açıklayacağım" ifadelerini kullandı.
 
İşte Hacıosmanoğlu'nun yaptığı açıklama: "Evet yeniden adayım. Bunu defalarca söyledim, bir kez daha yineliyorum. Benim derdim başkanlık filan değil, ben Trabzonspor'da bekçilik bile yapabilirim. Tek amacım bu kulübe hizmet etmek. Bunun için güçlü bir yönetim listesi hazırlıyorum ve gümbür gümbür geliyorum. Bu dönem bazı hatalar yaptım ve gerekli dersleri aldım. Bunları tekrar etmeyeceğim. Trabzonspor sevdalılarına inanıyorum. Yapacağım işlerin yarıda kalmasına izin vermeyeceklerdir. Kulübü ayağa kaldıracak projeler hazırlatıyorum. Bunları önümüzdeki hafta açıklayacağım. Önem verdiğim en önemli şey futbol takımının başarısıdır. Başarı gelirse bazı sorunlar kendiliğinden çözülür. Özlenen başarılar için devre arasında eksik mevkilere oyuncu alacağız." Hacıosmanoğlu'nun listesinde Ali Uzunay, Köksal Güney ve Mehmet Terzi'nin olması kesinleşti. 
 
HACIOSMANOĞLU'NA TEPKİ VAR
 
Başkanlığa seçildiği günden bugüne herhangi bir sportif başarı olmamasının yanında kulübün borçlarının artması ve Hacıosmanoğlu'nun davranışları Trabzonsporlu taraftarların büyük kesiminden tepki toplamayı sürdürüyor. Son dönemde alınan seri mağlubiyetler nedeniyle tribünlerdende "Hacıosmanoğlu istifa" tezahuratları yükselirken Hacıosmanoğlu'nun yeniden adaylığı düşünmesi de eleştirileri beraberinde getirdi. Hacıosmanoğlu'nun kulübü açık şekilde geriye sürüklediğini belirten taraftarlar "Verdiği hiçbir sözü tutmadı, hala başarısızlığa doymadı mı?" şeklinde tepkilerini dile getiriyor.
 
Öte yandan sosyal medyada Hacıosmanoğlu'na gösterilen tepki hazırlanan bir görselle paylaşılarak yapılan hatalar gündeme getirildi. İşte çok paylaşılan o görsel;
 
12227198_462388230635481_6929839117729704451_n.png

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler