Hacıosmanoğlu Trabzonspor tarihine geçti

26 Mayıs 2013 tarihinde Trabzonspor Başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu görev süresi boyuncu 6 teknik adamı göreve getirerek kulüp tarihine geçti. Göreve geldiğinde Tolunay Kafkas’la yollarını ayırarak Mustafa Reşit Akçay’ı takımın başına getiren Hacıos

Hacıosmanoğlu Trabzonspor tarihine geçti

26 Mayıs 2013 tarihinde Trabzonspor Başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu görev süresi boyuncu 6 teknik adamı göreve getirerek kulüp tarihine geçti.

Göreve geldiğinde Tolunay Kafkas’la yollarını ayırarak Mustafa Reşit Akçay’ı takımın başına getiren Hacıosmanoğlu, sonrasında Vahid Halilhodzic, Ersun Yanal, Şhota Arveladze ve Sadi Tekelioğlu’nu göreve getirdi. Bu değişiklikler futbolcuların da kafasını karıştırdı.

Teknik Direktör ve futbolcu değişiklikleri ve bunlara bağlı olarak yaşanan ekonomik sorunlar Hacıosmanoğlu’nun sonunu hazırlarken yaşanan tüm bu sorunlar bordo mavili takımı bu günlere taşıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler