Hacıosmanoğlu: Seçilmek için aday olmadım!

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen panelde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Hacıosmanoğlu, kongre öncesi iyi çalışmadığını ve kulüpte oturarak genel kurulu beklediğini belirterek, "Seçime kazanmak için değil, 'bırakıp gitti' demesinler diy

Hacıosmanoğlu: Seçilmek için aday olmadım!

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen panelde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Hacıosmanoğlu, kongre öncesi iyi çalışmadığını ve kulüpte oturarak genel kurulu beklediğini belirterek, "Seçime kazanmak için değil, 'bırakıp gitti' demesinler diye girdim. 1040 oy aldık. 1040, Türklerin Anadolu'ya giriş tarihidir ve bu bir mesajdır" ifadelerini kullandı.

Futbolda yöneticilerin ekonomik çıkar için çalıştıklarını savunan Hacıosmanoğlu, "Bunu yapabilmek için orada devamlılık esastır. Devamlılık için de sportif başarı şarttır. Bunun için manipülasyon yapmak gerekir. Çıkara dayalı ilişkiler var" diye konuştu.

Eski teknik direktörleri Ersun Yanal'ın bordo-mavili ekibe ilk geldiğinde kendisine, bu takımın nasıl böyle başarısız sonuçlar aldığını anlamadığını söylediğini belirten Hacıosmanoğlu, "Daha sonra bana yanıldığını söyledi. Ben soyadı Yanal olup bu kadar yanılan birini görmedim" diye görüşünü aktardı.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzon'daki Gaziantepspor maçı sonrası müsabaka hakemlerinin statta odaya kilitlendiği iddiasıyla ilgili soru üzerine ise İbrahim Hacıosmanoğlu, "Ahlaksız terimler kullanılıyor. Hakemler stada anahtarları ceplerinde geliyor. Hakem kapısını kilitlemedik. Ancak siz insanların şerefiyle ve bir şehrin kimyasıyla oynarsanız taraftarlar dışarıda tepki gösterir. Yöneticilerimiz içeride sportmence davrandılar. Hakemler stattan vicdan azaplarından dolayı çıkamamışlardır" değerlendirmesinde bulundu.

Süper Lig'de 2010-2011 sezonunda yaşananlarla ilgili olarak kendilerinden önce görevde bulunan yöneticilerin konuyla ilgilenmediklerini ve gerekli yerlere başvurmadıkları için Trabzonspor'a ihanet ettiklerini savunan Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na aday olup olmayacağı yönünde sorulan soru üzerine ise şunları kaydetti:

"Malumunuzdur ki bu kirli düzenin değişmesi gerekiyor. Sistemin içerisinde başkan olsanız da önemli değil. 'TFF'ye başkan olmak ister misiniz?' derseniz, hizmet etmek için isterim, ancak 'aday olur musunuz?' derseniz, aday olmam." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler