Hacıosmanoğlu özür diledi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu dün Trabzonspor-Gaziantepspor maçı sonrası birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunmuş ve bir anda Türkiye gündemine bomba gibi oturmuştu. Trabzonspor başkanı açıklamalarında hem siyasileri kızdıran hem de kadınlar

Hacıosmanoğlu özür diledi
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu dün Trabzonspor-Gaziantepspor maçı sonrası birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunmuş ve bir anda Türkiye gündemine bomba gibi oturmuştu. Trabzonspor başkanı açıklamalarında hem siyasileri kızdıran hem de kadınları kızdıran açıklamalarda bulunmuştu.
 
Hacıosmanoğlu, bu gelişmeler sonrası CNN Türk'ün canlı yayınına telefonla katıldı ve dün yaptığı açıklamalara gelen eleştirilere cevap verdi. Hacıosmanoğlu sözlerinin çarpıtıldığını savundu.
 
İşte İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları;
 
"Karadeniz'de bir mecaz vardır. Bunu herkes bilir. Kadın gibi değil, adam gibi yaşarız deriz. Bunu derken kadınları aşağılamak bizim haddimize mi? Beni doğuran anne ve çocuklarımı doğuran da bir kadın.Kendine malzeme arayanlar başka kapıya gitsinler. Alınan üzülenler varsa bundan kahrolurum, bin kere özür dilerim. Selahattin Demirtaş'ın Trabzon hakkında konuşması onun haddine değil. Benim adım da, Trabzon da ona büyük gelir.Demirtaş kadınlara bu kadar değer veriyorsa, küçücük kızlar dağa çıkarılırken içi sızlamıyor mu? Cumhurbaşkanımıza sonsuz saygım var. Onu hedef alacaklarsa başka yerden alsınlar. Bu konuyu siyasete çekmesinler.Özür dileyen biri değilim, bu sözlerimden üzülen kırılan hanımefendilerden özür dilerim. Artniyetli kişilerden dilemiyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor