Hacıosmanoğlu Onur'u satacak mı?

Ben başkan olduğum sürece Onur'u satmayacağızHacıosmanoğlu, yaşanan Onur Kıvrak kriziyle ilgili olarak da "Bunlar anlatılmaz ama kamuoyu da bir şeyleri bilmesi lazım. Kamptaydım ben de, maça gidiyoruz. Milosevski'nin mezarını ziyarete gidiyorduk. İki kapt

Hacıosmanoğlu Onur'u satacak mı?

Ben başkan olduğum sürece Onur'u satmayacağız

Hacıosmanoğlu, yaşanan Onur Kıvrak kriziyle ilgili olarak da "Bunlar anlatılmaz ama kamuoyu da bir şeyleri bilmesi lazım. Kamptaydım ben de, maça gidiyoruz. Milosevski'nin mezarını ziyarete gidiyorduk. İki kaptanla beraber gidelim dedik. Konsolos da yanımızda. 3 araba var, bir ben biri hoca ve Süleyman Hurma diğeri de oyuncuların bineceği.

Yanlışlıkla Onur'u Süleyman Hurma ve hocanın arabaya oturtuyorlar. Süleyman Hurma da onlara minibüse geçin diyor, rahat oturun diyor. Bu noktadan sonra olaylar yaşanıyor. Benim 3-5 metre yanımda yaşanıyor. 

Ben yürüyerek giderim, önemli değil... Bir takımın kaptanısın, benim de sevdiğim kardeşim olarak gördüğüm birisi. Orada çıkar gidersiniz arabaya. Kalkıp da sportif direktöre, 'Bu takımın kaptanıyım çocuk değilim, bir o arabaya bir bu arabaya bindiriyorsunuz oyunculara saygı duyun' deyip arabanın minibüsün kapısını çarpacaksın, koltukları tekmeleyeceksin, Başkan'ın olduğu yerde Sportif Direktöre el kol yapıp 'sen kimsin seninle sonra görüşeceğiz' diyeceksin.

Onur'a özür dilesin kapansın diye mesaj yollatıyorum. 'O kim ki ondan özür dileyeceğim' diyor. Onur alana gidiyor, taraftar karşılıyor ve o taraftar benim ölmüş hacı anama küfrediyor.

Senden tek bir şey istedim. Yaptığım hatadan dolayı özür diliyorum diyeceksin, bu kadar. Hurma da özür dileyecek. Telefonda 'Git Trabzon'a beni bekle gelince halledeceğiz diyorum, 'tamam anladım' diyor, gidiyor. İstanbul'a gidiyorsun, dış hatlardan iç hatlara gidersin. Haber yapılıyor 'ben geliyorum ama beni karşılamayın...'

Onur alana gidiyor, taraftar karşılıyor ve o taraftarlar benim ölmüş hacı anneme küfrediyor. Bu kulübün içindeki hiyerarşiye herkes uyacak. Hata yapan da bedelini ödeyecek. Bu bir savaş ve Yüce Allah bu savaştan Trabzonspor'un galip çıkmasını nasip etsin." dedi.

BAŞKAN OLDUĞUM SÜRECE ONUR'U...

"Ben başkan olduğum sürece Onur'u satmayacağız. Selçuk gibi gidebilir ama biz satmayacağız. Özel uçak İzmir'de saat 2'den beri hala Onur'un binmesini bekliyor. Özür dilemek erdemdir. Beklentimiz gelip, yanlışları ortadan kaldırması.

Köprünün altındaki şarapçıya ayağım takılsa yanına oturup saatlerce gönlünü almaya çalışırım. Taraftarı arkana alıp, bu kulüpte ben varım demek saygısızlıktır"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler