"Hacıosmanoğlu Onur'u Galatasaray'a satmak istedi"

Trabzonspor İkinci Başkanı Sebahattin Çakıroğlu, Onur Kıvrak'ın kamptan gönderilmesiyle ilgili olarak sert açıklamalarda bulundu. Radyospor'a konuşan Çakıroğlu, "Onur'la dün akşam konuştum. Otelde kalmak istediğini söylemiş ama Süleyman Hurma hayır kalama

"Hacıosmanoğlu Onur'u Galatasaray'a satmak istedi"
Trabzonspor İkinci Başkanı Sebahattin Çakıroğlu, Onur Kıvrak'ın kamptan gönderilmesiyle ilgili olarak sert açıklamalarda bulundu.
 
Radyospor'a konuşan Çakıroğlu, "Onur'la dün akşam konuştum. Otelde kalmak istediğini söylemiş ama Süleyman Hurma hayır kalamazsın diyerek yollamış. Süleyman Hurma'nın Trabzonspor'la derdi yok. Onların amacı Onur'u yollamak. Süleyman Hurma'nın kim olduğu belli. Yaptığı transferlerden primler alan bir adam" diye konuştu.
 
İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında da sert konuşan Çakıroğlu, "Hacıosmanoğlu sen her haltı yedin bugüne kadar. Nasıl bir Avrupa maçı öncesi böyle bir olaya müsade edersin? Trabzonspor'u mahalle bakkalına çevirdiler. Burada istifa etmesi gereken kişi Hacıosmanoğlu'dur. Hacıosmanoğlu Onur'u daha önce de Galatasaray'a satmak istedi. Trabzon'un Onur'undan başka neyi var? Miloşevski'nin mezarına ziyarete gitmek için Onur arkadaşlarıyla arabaya biniyor. Bir süre bekletiyorlar. Sonrasında Hurma gelip siz bu arabada gidemezsiniz, diğer arabaya geçin diye azarlıyor. Çocuk gibi azarlıyor kaptanı. Onur da 'Ben bu takımın kaptanıyım. Yarın maçımız var. Neden böyle davranıyorsun' diyor. Sonrasında otelde Şota, Onur'a kadro dışı kaldığını bildiriyor. Hurma, Onur'un ağırlığını, etkisini çekemiyor. Ego savaşı yapıyor Onur'a karşı. Bence Onur'u bir başka takıma satmak için plan yaptılar. Bu nedenle Onur'u kadro dışı bırakıp kamptan gönderiyorlar. Yoksa Onur kendisi kamptan ayrılmış değil.  Onur Türkiye'nin en iyi kalecisi. Her takım Onur'u ister. Hacıosmanoğlu Onur'u daha önce de Galatasaray'a satmak istedi. Biz bunu engelledik. Trabzon'un Onur'undan başka neyi var?"" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler