Hacıosmanoğlu: Önemli olan lig şampiyonluğu!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.Hacıosmanoğlu: "Oyanayan arkadaşların galibiyetle turu geçeceklerine inanıyorum. Bizim hedefimiz aslında gidebileceğimiz yere kadar gidebilmek ama Trabzosnpor sevdalıları li

Hacıosmanoğlu: Önemli olan lig şampiyonluğu!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu: "Oyanayan arkadaşların galibiyetle turu geçeceklerine inanıyorum. Bizim hedefimiz aslında gidebileceğimiz yere kadar gidebilmek ama Trabzosnpor sevdalıları ligde şampiyonluğa aç, önemli olan lig şampiyonluğu. Biz önemli oyuncular aldık. Trabzonspor'un ihtiyacı olan mevkilere oyuncu almak için Hocamız ve Süleyman Bey çalışıyorlar. Çok büyük isimler değilde, takıma katkı sağlayacak oyuncular alacağız. Süleyman beyde çok titiz davranıyor. Yaptığımız hataları yapmamak için ince eleyip sık dokuyoruz. İsimler üzerinde ben durmuyorum. Trabzonspor sevdalıları merak etmesin. Akyazı stadına sezon tamamlanmadan geçebiliriz. Allah inşallah şampiyonluğu nasipeder bize bizde son sezonda şampiyon olarak Akyazıya geçeriz. dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor