Hacıosmanoğlu kalan umudu yok sayıyor

Haber61.net / Spor Servisi - İstanbul'da bulunan 4 üniversitenin, Trabzonspor Taraftarlar Kulüpleri (ÜniTS) tarafından düzenlenen ve sosyal medya aracılığı ile Trabzonspor taraftarlarının ve tüm Karadenizlilerin oylamış olduğu 'Karadeniz'in 'En'leri ödül

Hacıosmanoğlu kalan umudu yok sayıyor

Haber61.net / Spor Servisi - İstanbul'da bulunan 4 üniversitenin, Trabzonspor Taraftarlar Kulüpleri (ÜniTS) tarafından düzenlenen ve sosyal medya aracılığı ile Trabzonspor taraftarlarının ve tüm Karadenizlilerin oylamış olduğu 'Karadeniz'in 'En'leri ödül töreninde “en iyi yönetici” seçilerek ödül alan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun burada yaptığı konuşma gündemdeki yerini koruyor.

Hacıosmanoğlu’nun yaptığı açıklamaların Trabzonspor camiası tarafından nasıl bir tepki alacağı merakla beklenirken, Bordo Mavili kulübün eski Asbaşkanlarından Hayrettin Hacısalihoğlu konu ile ilgili olarak Haber61.net’e açıklamalarda bulundu.

TAKIMIN KALAN UMUDUNU YOK SAYIYOR

Hayrettin Hacısalihoğlu açıklamaları samimi ve ciddi bulmadığını belirterek, “çünkü daha önceki söylemleri ve sözlerinin hiçbirini yerine getirmemiş bir kişilik. Ayrıca Trabzonspor’un bu yıl tek bir hedefi var. Avrupa kupalarına katılmak. Kalan maçlardaki ve bu dönemdeki mücadelesi onun için. Avrupa kupasından elenmiş, Türkiye kupasından elenmiş, şampiyonluk umudu kalmamış bir takımın kalan umudunu da başkan yok sayıyorsa demek ki bu sene tümüyle başarısızız. Ya da hedefimiz yok demek istiyor. Bu da Trabzonspor’un bu güne kadar ki politikalarına ve hedeflerine uygun bir söylem değil” ifadelerini kullandı.

 

HABER61.NET'İN GÜNDEME TAŞIDIĞI O HABERLER İÇİN TIKLAYIN!

159108.jpg

159101.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor